- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Luxuryt rendeltem.. hogy melyiket kaptam végül az jókérdés. Az biztod,hogy capacitiv,5 pontos multitouch.
Azóta már a TV-t is összetudtam kötni vele. Mostmár csak az USB-vel van gondom. USB-ből nemjön kifele a +5V,ezért külön tápot adtam a Huawei E1750-es Stick-nek,így már életre kelt maga a stick,de még ígysem kommunikál a táblagéppel :/Dávid
-
kisda
aktív tag
USB-vel is gondok vannak... Mini USB port van benne,PC-vel illetve a fali töltővel szépen működik,de akármi mást dugok rá,sekép sehang. Nemjön ki belőle a +5V :/
-
kisda
aktív tag
Nemtaláltam eddig. Elméletileg csak összekell midnent dugni,és kész.
-
kisda
aktív tag
Megjavult magától a kijelző az Onda vx610w tabletnek...
Vettem ma TV-hez kábelt (3.5mm jack-->video+audio rca). Összekötök mindent ahogy kell,de nem akarja átvinni a képet a TV-re :/ Mit lehet vele kezdeni?Dávid
-
kisda
aktív tag
válasz
Luissimo #9891 üzenetére
Visszaküldeni biztos hogy nemfogom. Volt az jelenlegi tablet előtt egy 10.1 colos Flytouch 3 superpad 2 tabletem,azzal is voltak gondok,azt szétszedtem. Ezzel is megpróbálkozhatok.
Remélem tényleg csak a szalagkábel érintkezése a hiba. Szétszedett állapotban bekapcsolhatom megnézni hogy jólett-e? -
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni nekem. Ma kaptam kézhez az Onda vx610w 7 colos táblagépem,de gondom van vele. A kijelző valamiért negatív. Mármint oylan,mint mikor fényképezésnél negatív módra állítjuk át. Vannak szinek,de maga a háttér negatív. Mi lehet vele? mit tehetek ellene?
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest