Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Én nem értek hozzá, de
-Nekem rendszer szinten reklám még nem jött
-Meg lehet adni saját DNS-t, ami elvileg reklám blokkó (Az ügyesebbek majd pontosítják)
-A reklámok inkább böngészés közben jönnek.
-Megfelelő böngészőt kell használni AD killerekkel (Én ezer éve a Samsung böngészőt használom + a telepíthető AD killerjeit. Nem nagy cucc beállítgatni.)
Ha valamit mégsem böngészőből nézek, akkor azokat megvásároltam: YT, YT music, Spotyfy, PH app.. Ezek élvezhetőbbek, ha nem böngészőbe nézed. plusz mehetnek a háttérben is. Tudsz YT-t hallgatni miközben más oldalakon matatsz.
+ ha megvan a Samsung böngésző, 2-3 appban (pl Gmail, FB) be lehet állítani, hogy a bővítményt alapból a külső böngészőben nyissa meg, ad mentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX