Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én ezeket nem tartom soknak egyáltalán. Mármint, ahogy mondtam is, jegyzetek, naptár, email, web, fényképek - jó, tudom, ezek már tudnak ennyit is. De egy OS frissítés markettal nehogy már dobjon az áron, szerintem ez alap kellene legyen. GPS már nem, de pl. a bluepantherben van. Kapacitív kijelző nélkül is ellennék, de ha 70k körül lehet majd szerezni, azért az még mindig nem 220. Más problémám talán nincs is. Mondjuk a hardver felől egyiket sem ismerem, de gyanítom már 60k körül össze lehet hozni egy olyan gépet, amin egy film, vagy flash nem akad - szóval ez sem kéne, hogy a magas árat indokolja.
Még a 3g vevőt említettem, de végül is, nekem sem kell, csak jó, ha megvan a lehetőség, de ebben a szegmensben nem várom el.
Szóval, ha mondjuk lenne egy gép pl. 100ért, ami ezeknek mind megfelel, akkor azt mondanám, hogy végre egy megfelelő gép, csak drága - de az meg idővel úgyis lemegy, és nem is kell, hogy sokat csökkenjen. Na de a 200+-os ár nagyon magas ehhez, az alacsonyabb árszegmensben meg nincs is olyan gép, amire azt mondanám, hogy na, ez jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX