Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én ezeket nem tartom soknak egyáltalán. Mármint, ahogy mondtam is, jegyzetek, naptár, email, web, fényképek - jó, tudom, ezek már tudnak ennyit is. De egy OS frissítés markettal nehogy már dobjon az áron, szerintem ez alap kellene legyen. GPS már nem, de pl. a bluepantherben van. Kapacitív kijelző nélkül is ellennék, de ha 70k körül lehet majd szerezni, azért az még mindig nem 220. Más problémám talán nincs is. Mondjuk a hardver felől egyiket sem ismerem, de gyanítom már 60k körül össze lehet hozni egy olyan gépet, amin egy film, vagy flash nem akad - szóval ez sem kéne, hogy a magas árat indokolja.
Még a 3g vevőt említettem, de végül is, nekem sem kell, csak jó, ha megvan a lehetőség, de ebben a szegmensben nem várom el.
Szóval, ha mondjuk lenne egy gép pl. 100ért, ami ezeknek mind megfelel, akkor azt mondanám, hogy végre egy megfelelő gép, csak drága - de az meg idővel úgyis lemegy, és nem is kell, hogy sokat csökkenjen. Na de a 200+-os ár nagyon magas ehhez, az alacsonyabb árszegmensben meg nincs is olyan gép, amire azt mondanám, hogy na, ez jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX