Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Macrodroid
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én ezeket nem tartom soknak egyáltalán. Mármint, ahogy mondtam is, jegyzetek, naptár, email, web, fényképek - jó, tudom, ezek már tudnak ennyit is. De egy OS frissítés markettal nehogy már dobjon az áron, szerintem ez alap kellene legyen. GPS már nem, de pl. a bluepantherben van. Kapacitív kijelző nélkül is ellennék, de ha 70k körül lehet majd szerezni, azért az még mindig nem 220. Más problémám talán nincs is. Mondjuk a hardver felől egyiket sem ismerem, de gyanítom már 60k körül össze lehet hozni egy olyan gépet, amin egy film, vagy flash nem akad - szóval ez sem kéne, hogy a magas árat indokolja.
Még a 3g vevőt említettem, de végül is, nekem sem kell, csak jó, ha megvan a lehetőség, de ebben a szegmensben nem várom el.
Szóval, ha mondjuk lenne egy gép pl. 100ért, ami ezeknek mind megfelel, akkor azt mondanám, hogy végre egy megfelelő gép, csak drága - de az meg idővel úgyis lemegy, és nem is kell, hogy sokat csökkenjen. Na de a 200+-os ár nagyon magas ehhez, az alacsonyabb árszegmensben meg nincs is olyan gép, amire azt mondanám, hogy na, ez jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX