- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Köszönöm az információt, sajnos akkor kénytelen vagyok feljebb tolni az árat mivel számomra értelmetlennek tűnik egy olyan tablet megvásárlása ami idővel belassuló, szoftveresen haldokló pokollá változik és nem lehet újrahúzni..Mindenképp olyant szeretnék amihez le tudok tölteni elérhető filmware-t a saját oldalukról, amit aztán fel tudok tenni rá(így valódi kliensprogram ami mindent megcsinál helyettem nem is érdekel a lényeg hogy legyen filmware).
Plusz elfelejtettem mondani hogy mindenképp szeretném navigációra is használni a készüléket a multimédián kívül. Sokaknak mondtad az lg gpad 7-et hogy ebben erős a gps tehát nekem az is megfelelő lenne amennyiben ahhoz van elérhető filmware(gondolom ahhoz van?). Viszont rákeresve pl iponon is már nem elérhető azt írja mármint a LG G-Pad 7.0 V400 7". Honnan tudnám biztonságosan megvásárolni garanciával 40 körül?(Bár tudom hogy ez már pofátlan kérdés, de ez nekem tökéletes lenne csak bizonytalan vagyok a beszerzésében, használtat semmiképp nem szeretnék. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Borderlands 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest