Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
Sziasztok!
Van egy Lazer "márkájú" táblagépem, azt hiszem android 4.2 van rajta gyárilag. ( MY1306P )
Egész jó, ajándékba kaptam, szóval nem is nézném a fogát. Azonban ebben a hónapban szerintem valamelyik frissítéstől teljesen meghal. Közel az összes google alkalmazás elkezd összeomlani folyamatosan - gondolom újra próbál pár indulni. Szerintem valamelyik frissítés lehet a ludas, de nem mindegyiknél kérdezi meg, hogy akarom-e. Annyi leálló folyamat van, hogy az egyetlen ésszerű megoldásnak a ki-bekapcsolás tűnik, de ebből az állapotból már sosem indul el. A gyári "boot" képernyőnél meghal. Értsd órák alatt sem lép tovább. Gyári állapotra vissza tudom tenni, de utána ugyanoda kerülök, mint az elején írni kezdtem.
Van valami ötletetek, hogy miként tudnám újra rendesen használni a gépet? Elvileg garanciális, visszavihetem ezzel? Esetleg tudom frissíteni valahogy a rendszert rajta? Azt hiszem az MS Office-ról is pont egy tized verzióval maradtam le.....
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- nVidia tulajok OFF topikja
- OpenWRT topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest