- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Végre idetaláltamKellene némi segítség, mert elkavarodtam a tabletek között. Eszméletlen mennyiféle fajta van már...
Nos.
Az anyagi határom kb. 35k körül húzódik. A gép nem baj, ha minimálisan használt, nem feltétlen ragaszkodom az újhoz, csak, hogy megbízhatóan működjön. Pontos méretet azért nem írok, mert tisztában vagyok vele, hogy ebben az árkategóriában az összes elvárásom nem tud teljesülni, ezért valahol kompromisszumot kell, hogy kössek, de a minimum a 7".
Ami lényegesen fontos, hogy egy viszonylag erős gép legyen, akadozásmentes működéssel és útközben is tudjak vele netezni, ne legyen wifihez kötve.
Ezt nem tudom itt hogy hívják, de azt hiszem 3G-nek.Előre is köszönöm a segítségeteket, és ha valamit b@lf. módon fogalmaztam volna, akkor elnézést, igyekszem korrigálni a későbbiek folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Steam topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest