- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Szerintem a legnagyobb hiba, hogy csak egy darab fél billzetet csináltak ezek is, mint a tartarus. Tök kellemetlen, hogy ha jobbkézre való gombokat kell nyomkodni, akkor vissza kell térni a nagy billentyűzethez.
Szerintem sokkal többen vennék, ha a normáll billzetet két darabra szednék, és lenne jobb és balkezes fele egyszerre (+ szükség esetén összeilleszthető). A numerikus részleg meg valami mechanikával rakható lenne a jobb oldali jobb szélére vagy a bal oldali bal szélére. (A külön férfi és női ergonómiára kialakítást már nem is merem kívánni) Akinek már van egy komplett billzet az asztalán, az nem feltétlen akar még egy olyat venni, ami funkcionálisan átfedés, de ha én vennék, én biztosan osztott billzetet vennék már csak, a mostanit meg kukáznám. Tény, hogy jól bírja, 26 éve teszi a dolgát
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest