- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Szimplán nem úgy van ahogy írod. Írtam, hogy a mappa hiány is lehet az oka
Az meg, hogy te máshogy értelmezel szavakat, még nem jogosít fel erre a stílusra. Sőt, a segítés itt opció, nem kötelező. Nem úgy működik, hogy idejossz és panaszkodsz nekünk meg kötelességünk segíteni.
Úgy, hogy reszedrol legfeljebb egy hangos bocsánat kéréssel tudod ezt lezárni, nem pedig további hőbögéssel.UI. Pelican irta azt is, hogy tudod ezt a mappát létrehozni bejelentkezés nélkül.[link]
Ha bosszankodas helyett olvastál is volna, már rég tullennenk ezen -
junkpod
veterán
Tényleg megsértődtél mert felvetettem a user error lehetőséget?
Nem azt írtam, hogy lama error... User error, bárki elkovethet, én is, Bill Gates is. Ez nem minősítés.
Amúgy meg ha nem paprikazod fel magad és elolvasod amit írtam, már rég túl lennél rajta a kereső használatával 5 perc volt:
[ssh hiányzó mappa hiba megoldás]
De lehet, hogy az image ujratoltese es újra írása is segített volna.
A szavaidat pedig kérlek a fórum stílusához igazítsd. -
Beni2360
félisten
Bocs de nem tudok tovább lépni ha már 20 éve ........képbe vagy.
User errorra? Az én esetemben? - Igen az elelőző hsz-ben kettő is van.
Kép beszúrása PH-n
Link linkelése PH-n. -
Pelican
őstag
Milyen júzer error lehet egy szűz telepítésnél?
Pl. nem kapcsolod be az ssh-t vagy bekapcsolod a jelszó nélküli bejelentkezést...
De írtad, hogy nem ez a helyzet, OK.
Akkor próbáld meg a kártyán létrehozni a hiányzó könyvtárat (valszeg ez a baja, legalábbis a múltkor ez derült ki valakinél), másik boxon, llinux gépen, vagy windowson ha van ext kezelő programod. -
ztsoft
őstag
Szia!
Nem muszáj a live cd, van kiegészítő, amivel megnézheted a Kodi logot, [link].
Azt viszont nem hiszem, hogy az SSH-val kapcsolatos dolgokat találsz benne, mivel nem része a Kodi-nak. Sajnos a CE log-jai meg csak futás időben érhetők el (memóriában vannak). Patt helyzet, SSH nélkül nem tudod megnézni, hogy miért nem indul el az SSH.
Talán van még egy lehetőség, hogy konzol módban indítani a CE-t és erősen figyelni a futó szövegre, de ebben Csicsóka tud segíteni.
-
DoItYourself
Topikgazda
-
Manimaci
tag
Azért várd ki a végét. Nem sokkal később irtam, hogy érdekes mód a CE 4GB-os dtb-vel indult és annyit is lát benne. Szétszedni mondjuk ezért nem fogom, mert amire nekem kell, arra a 2GB is elég lenne, de a CE infójában azért bízok.
Amugy a CE Kodiban ha a lejátszási felbontásokat nem jelölöm ki vagyis a white list üres, az mit eredményez?
Egy hálózati kérdésem is volna: engedélyeztem a Sambát és Ssh-t, kapcsolódva van a box a wifire, de az azonos wofon lévő laptopon a hálózatban nem látni! Van amit a win10-ben is meg kell csinálni ehhez vagy a boxban még kell valami?
Illetve van olyan add-on, amit érdemes telepíteni hogy a videók lejátszása jobb legyen vagy alapból is minden benne van hozzá!?
És végül: létezik, hogy nincs a repoban az Openvfd!? Vagy csak én ne, találom? Ha nincs, akkor hogyan lehet feltenni?
-
mikrofon
veterán
Az odroid C4 sem az a kifejezetten "legjobb" választás médiabox-nak.
Ha a pro kategóriában keresgélsz, és a legjobb választást keresed "mókolás nélkül elsőre működni fog" címkével, valamint leginkább médialejátszásra használnád mint egy box-ot, akkor érdemes szétnézni, az olyan gyártók pro termékei között, amire gyári rendes droid + CE dualboot rendszer van.
Ilyenek Beelink, Ugoos, és talán minix TV box-ai a pro kategóriából....
Én ezeket preferálom és ajánlom.... -
DJGABI
addikt
Ha nem felejtem el majd kipróbálom ezt az újat. LE-féle progi mondjuk nálam anno 1 image-t se írt ki normálisan (vagy csak én voltam béna). Rufus már 2 pendrive-omat elcseszte melóban, Etcher eddig úgy-ahogy működött...
Hát ja, ez ilyen, pont ma tettem custom romot egy régi Ace3-ra, a Lineage volt valami 300MB, a legfrissebb Pico(!) Google Apps 150MB. Azon azért meglepődtem
-
krealon
veterán
Halozat-felderitest ezzel szoktam vegezni Windows-on:
https://sourceforge.net/projects/softperfectnetscanportable/ -
csubyy
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest