- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
FAQtyA #51855 üzenetére
Pedig jó, csak veszel mellé egy optikai-RCA DAC-ot és máris megvan oldva, én is így használom az egyik eszközt. Így jobb hangot kapsz mint a kis AV kimeneten.
-
mar_tin
tag
válasz
FAQtyA #43557 üzenetére
Letöltöttem azt a kettőt videót ami nálad nem megy a videód alapján.
A costa rica az vaj simán lemegy mind a kettő boxomon KIII Pro (S912), és Mini8S (S905x), külső 2,5" -os USB HDD, CE 8.95.1. Mondjuk lehet, hogy nem pont azt a verziót töltöttem le mert ez csak 975MB, bár ahogy elnézem nálad lehet, hogy át lett kódolva, mert mkv nem webm a konténer.
Az LG Cymatic Jazz az kétszer megakad, de itt a ts konténerrel van csak baj, mert átmuxolva mkv -ba tökéletesen akadás nélkül megy.
Mindenesetre egyiknél sem csak homokórázik mint nálad, szóval ott valami más baj lesz.
-
peterk
senior tag
válasz
FAQtyA #43465 üzenetére
Regisztráció nélkül nem tudom hova tudnád feltenni a fájlt. Miért akarod regisztráció nélkül? Onedrive, gdrive, és 100 hasonló nem jó?
Nekem is ilyen Mecool BB2-m van, és a több éves használt, tönkrement laptopból kiszedett nem is SSD, hanem sima HDD-ről USB-n keresztül a 180mbit/s-os killa sample lefolyik a képernyőről, olyan simán megy. Alap beállítással, szűzen felrakott Coreelec 8.95.0 alatt. Nem létezik, hogy egy tizedolyan bitrate-ű fájl ne menjen, hacsak nincs valami gond vagy magával a fájllal, vagy pedig az SSD-vel (vagy a ssd box-szal, stb.)
-
peterk
senior tag
válasz
FAQtyA #43317 üzenetére
Az advancedsessingsben a buffermode-ot állítsd 0-ra, ha USB-ről akarsz 4K videózni.
Ezeknél az amlogic boxoknál CE/LE alatt veheted nyugodtan ökölszabálynak is, hogy ha feltelepíted teljesen szűzen, akkor mindenféle konfigurálás nélkül menniük kell USB HDD-ről a 4K filmeknek. Sima, 2.0 USB-vel is.
Ha nem megy a 4K alapból - értsd kép sincs, vagy nagyon akad, vagy le sem játssza -, akkor ott valami nem beállításbeli gond van. Nem jó a CE/LE verzió, nem jó a dtb.img, nem jó az USB kapcsolat (nem hajtja meg eléggé a vinyót, rossz a kábel), stb.
Úgyhogy szerintem állíts vissza mindent alapbeállításra, töröld (vagy másold el) az advancedsettings fájlt, és próbáld meg úgy. Mennie kell.
-
junkpod
veterán
válasz
FAQtyA #43317 üzenetére
Tudom, hogy divat, de az esetek 99%-ában nem kell a puffer méretet módosítani, nem fog segíteni, nem az a gond.
A puffer méret csak az ingadozó sávszélességet javítja mást nem nagyon.
Ha valaki kíváncsi mennyi puffer használ lejátszás közben akkor a player debug info kell nézni, ott a forward mezőt, abból is látszik, hogy baromság a gigabyte méretű puffer használata.
Helyi forrású videó akadozasakor inkább a kodek, freki, hangformatum beállításokat kell átnézni.43319: stabil a CE mindenkinél, nálad van a user error. Légy türelmes és minden beállítást nézz át (profi módban).
-
Beni2360
félisten
válasz
FAQtyA #43319 üzenetére
Nekem is ez van fent és semmi gond nincs a lejátszással.
A dtb.img jó kiválasztása a lényeg a táv és a jó működés szempontjából.
Nálam is volt olyan, hogy csak a hang ment ki és kép semmi meg, hogy a kép akadozott de ott egy 4K/60 hdmi kábel megoldotta a gondot és máris ment a kép is rendesen.
Mivel nincs USB 3.0 csatlakozás így minőségi usb 2.0 vezeték kell mindenképpen amit a dugesz77 is írt.
Én előszór mindent beállítanék és csak FHD anyaggal tesztelnék és ah már ok akkor kezdeném 4K / 23.9... fps anyaggal és tovább. Írtam, hogy töltsd le a média info segéd progit amit az első használat után már a filmnél az egér jobb klikkre feldobja az oszlopban és elmentve látod mik a különbségek az induló és akadó filmeknél és mi is jobban tudunk segíteni. -
Beni2360
félisten
válasz
FAQtyA #43313 üzenetére
Na most a CO jól van beállítva?
Itt több mindent kell állítani mint a LE-nél. A beállításoknál a Rendszernél-Képernyő- első sorában be kell állítani : Whitelist-t . De ettől még el kellene indulnia.
Szerintem a HDMI kábeled nem tudja a 4K továbbítani. Amit hozzá adtak? Alap 4K kell, hogy tudja.
Átvált a megfelelő fps-re? DVD 50 Hz? azért is ugrálhat mert nincs váltás.
Azt se tudjuk vagyis én nem, hogy volt-e dolgod már ilyen rendszerrel és tudod mit szabad és mit nem állítani. -
dugesz77
őstag
válasz
FAQtyA #43313 üzenetére
Ha megáll előtölteni az nem HDMI kábel hiba .Inkább egy rossz usb-kábel vagy rossz usb-s tok, ütköző vezérlő. Hagy ki minden kütyüt próbáld meg egy kicsit gyorsabb pendrive-ról..Még ezt az oldalt ajánlom itt van 4k hdr meg minden.
-
Beni2360
félisten
válasz
FAQtyA #43310 üzenetére
Még valami FHD filmmel megy? Lehet, hogy a hozzá adott HDMI kábel hibás és nem megy át a 4K//60 ahhoz már spéci kábel kell.
Ellenőrizd a filmeket a média infóval.
Közvetlenül csatlakozik a box-hoz. - és a box a tv-hez?
Egyenesen a TV dugva elindul? Kizárni a box hibás beállítást vagy a hdmi kábelt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest