- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
kormi0312 #105804 üzenetére
Na, szóval, amit Jam adott dtb-vel már gigabitnek látta a router. Nagy kínlódva kapott a kinhank ip címet, de semmit sem tudtam kezdeni vele, nem volt hálózat. Beállítottam a kinhankban is fixre az ipt, meg minden hálózati nyavaját, de semmi. Hiába látta a router, nem volt net, a belső hálózaton se értem el, hiába pingre válaszolt.
A mac-cím ugyanaz minden dtb-vel.
Valszeg a chip kiment és így hiába a 100M-s rész jó, a gigás chipen kommunikálna.
Na, majd lehet veszek egy homatics-ot, amit ajánlottál.Addig is marad az NE 100M-n.
-
aldebaran
addikt
válasz
kormi0312 #105796 üzenetére
Hát, szerintem a chip ment ki. Most, ahogy nézem 100M-val csatlakozik a routerre. A generic-ben is próbáltam a 100M-al, de azzal nem ment, a jelenlegi dtb-t meg nem tudtam összekombinálni az NG-vel, mert más az achitecture.
Hát, nézek egy ilyen homatics-ot. vagy ugoost, hátha lesz használtan. -
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
válasz
kormi0312 #105346 üzenetére
Nyugodtan dugj rá egy kábelt, ha frissíteni akar, akkor a "gyári" 11.1.4 van rajta, annak nyitott a bootloadere, arra mehet a CE. Simán csak húzd ki a LAN kábelt mikor elkezdi letölteni. Amúgy meg nem kínlódás kipróbálni, kiírod SD kártyára vagy pen drive-ra. Aztán nyomod a reset gombot és úgy dugod be a tápkábelt, és nyomva tartod ameddig nem jelenik meg a CoreElec logó.
-
blakey
titán
válasz
kormi0312 #104934 üzenetére
Hogy lehet kikerülni ezt az Android frissítést?
- nem foglalkozom vele, de egyik módja, hogy megszakítod a frissítést, másik, hogy letiltod a routerben, de akkor mást is érintBeállításokban nem látom az Update letiltast.
- nincs frissítések letiltása.Csak CE-NG cpm-vel használom egyébként a box-ot, pont a DV P7 Fel miatt
- nem használod az Androidot és akkor nem frissít. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
kormi0312 #35838 üzenetére
"Vertikal blank sync: Let driver choose / disabled" sort sehol sem találom - egyrészt Vertical, másrészt az új Kodiban nincs ilyen és nem is attól lesz kadenciahelyes a lejátszás, ha neked nincs akkor ez a két opció nincs bekapcsolva:
Settings > Video > Playback:
Adjust display refresh rate to match video: On start / stop
Sync playback to display: offHa lefagy a lejátszó akkor próbáld ki a temp sensor disabled változatot vagy melegszik a box.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest