Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Ezt a készüléket szeretném megvenni [link]
Van egy Synology nas-om, amin Plex Server fut. A kérdésem az lenne, hogy a coreELEC elérhető erre a típusra, illetve, hogy tudom ezen futtatni a Plexet? -
ssgt1981
senior tag
Ilyet használ valaki X96 Max Plus Amlogic S905X3? Az eszköz mennyire bírkozik meg az Atmos és a DTS-X hangsávokkal? Atmos támogatott 7.1-es erősitőre lenne hdmi-n rákötve.
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
válasz DoItYourself #1 üzenetére
X96 Max Plus-t lehet TV távirányítóval kezelni (Samsung Smart Remote)?
-
ssgt1981
senior tag
X96 Max Plushoz tudnâtok ajánlani infra kábelt?
-
ssgt1981
senior tag
válasz DroiDMester #69748 üzenetére
Köszi szépen!
-
ssgt1981
senior tag
X96 Max Plusra feltettem a legfrissebb Coreelec-et azonban nem működik a távirányító. Eljutottam a rendszer beállításához azonban semmire nem reagál hiába nyomom a távirányítót. Mi lehet a probléma?
-
ssgt1981
senior tag
Adott egy X96 max+ egy Synology 218play nas valamint egy Telekomos Sagemcom router. Az eszközök elvileg gigabitesek, de ennek ellenére 4k-s tartalmak egyáltalán nem indulnak el. Tudnátok abban segíteni, hogy mi lehet a probléma? A box és a router közötti kábel típusában nem vagyok biztos, de a nas cat 5e kábellel csatlakozik a routerhez. A probléma az android és a coreelec esetén is fent áll.
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
-
ssgt1981
senior tag
X96 Max Plus képes átadni a True HD hangsávot egy 7.1-es erősitőre?
-
ssgt1981
senior tag
Az X96 Max Pro tâmogatja a Dolby Vision-t, illetve a HDR10+-t? Egy ezeket tudó erősítőre lenne rákötve.
-
ssgt1981
senior tag
Adott egy X96 max coreelec eszköz. A kütyű egy Yamaha erősítőre van râkötve. Hiába engedélyezés a passthrough nem jelenik meg az erősítő a coreelec-Ben, ezáltal a hang sem megy rajta keresztül. Mi lehet a probléma?
-
ssgt1981
senior tag
A következő probléma megoldására szeretnék valami ötletet. Van egy erősítőre kötött X96+-om, ami coreelec alatt nem működik. A lejátszott filmek szaggatnak és 10-ből kilencszer elmegy a kép és csak a hang megy le a háttérben. Ugyanez a páros a gyári rendszerből indítva kodival tökéletesen megy. A COREELEC probléma akkor sem jelentkezik, ha a készülék közvetlenül a tv-re van kötve csak az erősítő közbeiktatásával.
-
ssgt1981
senior tag
Kiírtam egy másik kártyára, a probléma ugyanaz. Ce alatt amikor el ndítok egy filmet, ha kikapcsolom és visszakapcsolom, akkor a következő film már szaggat és csak hang van kép nincs. A gyári Androidon lévő kodi, illetve plex kliens tökéletesen megy visszakapcsolás utân is.
-
ssgt1981
senior tag
Hol lehet azt beállítani, hogy az erősítő ne kapcsolja be a mediaboxot?
-
ssgt1981
senior tag
Azt, hogy lehet a coreelec-Ben beállítani, hogy az erősítő bekapcsolásakor ne kapcsolja be a boxot?
-
ssgt1981
senior tag
Az új COREElec-en működik a plex plugin? Ha nem akkor nem igazán szeretném frissíteni az eszközt.
-
ssgt1981
senior tag
X96 Max lejátszónál CoreELEC alatt találkozott már valaki az alábbi problémával?
Az eddig gond nélkül elindított 4k tartalmakat a Plex sávszéléesség probléma miatt nem tudja elindítani. A laptopot rákötöttem az eszköz által használt lan kábelre és stabilan hozza a 800mbit/sec-et és a laptopon lévő Plex is simán vissza a filmeket. A gond nem a kábelekkel és routerrel, illetve a NAS-al van. -
ssgt1981
senior tag
A következő problémával küzdök. Adott egy coreelec-et futtató X96 Max, amennyiben Plexen keresztül elindítok egy filmet a tv elveszti a jelet és csak a hang megy az erősítőn keresztül, de a távirányítóval visszatudok lépni a film adatlapjára. A probléma egyik napról a másikra jelentkezett, már csináltam rendszer visszaállítást is, de a probléma nem oldódott meg. Feltehetően nem a sávszélességgel van a gond, mert az androidos rendszeren lévő Kodi/Plex párossal gond nélkül megy minden.
-
ssgt1981
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest