- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
oszkarfincs #100989 üzenetére
A tv is össze van kötve az erisitovel? Ilyenkor lehet hogy eARC miatt atkaocsolja az erősítőt. Győződj meg arról, hogy az erősítőt atkapcsoltad a direkt Dune bemenetre.
Szerk. Akkor megtaláltad. Valószínűleg a tv-dune ARC -on megbeszélte hogy nem kell DTS, mert attól csak zavarba jön...
-
LógaGéza
veterán
válasz
oszkarfincs #100989 üzenetére
Egy ideig nekem is ez volt a probléma, rájöttem, hogy valami miatt néha mute-olja a HDMI kimenet audioját újraindításkor valami - néha meg nem.
Hozzáadtam az autostart.sh-hoz ezt a sort, és ez megoldotta:
amixer sset 'Audio hdmi-out mute' off
-
cof
veterán
válasz
oszkarfincs #100987 üzenetére
Nincs eARC a TV-n és az erősítőn? Akkor nem kellene ilyen-olyan splitterekkel vesződni. Elvileg megoldaná a problémádat.
-
aldebaran
addikt
válasz
oszkarfincs #100987 üzenetére
Azért kellett volna screenshot, hogy a bal oldalon alul profi módban vagy e. Ha nem, akkor menj rá és kattins addig amíg profi nem leszel.
A hangtovábbításnál hdmi legyen, ne optikai... -
aldebaran
addikt
válasz
oszkarfincs #100973 üzenetére
Szerintem fejtsd ki bővebben, hogy hogyan van összedugva és micsoda. pl. dune -> erősítő -> tv, hdmi-vel, earc... stb, illetve egy screenshot a jelenlegi CE hang beállításokról. És már többet is tudunk.
-
Patice
nagyúr
válasz
oszkarfincs #24339 üzenetére
Kapcsold ki a Kodi beállításaiban a TAG-ek olvasását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged