- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ha a Kodi és kiegészítői megfelel akkor a Fire TV Stick 4K Max teljesen jó lesz, hiszen Kodi alatt van fps-váltás, minden hardveres dekódolással megy a maximális minőségben, a HD hangok kivételével szinte mindenben kiváltja a CE-t. Rendszerszintű és minden téren támogatott eszköz ahol az fps-váltás is megvan az az Apple TV, de ott ugye nincs USB, Fire TV-hez hasonlóan nincs HD hang, LPCM 7.1 van.
-
mikrofon
veterán
Jelenleg két box van az én ismereteim szerint amiben gyárilag rendszer szinten benne van a frekvencia váltás ebből egy van ami automatikusan meg teszi minden alkalmazásnál szinte hibátlanul. Ez pedig az ugoos am6(b) plus. Míg a másik az nvidia shield tv pro 2019. De ez nem mindig megy automatikusan. Ilyenkor egy gombot meg kell nyomni hozzá. Viszont ennek Widevine L1 DRM-je van és van netflix licence is, így minden steam megy rajta. Míg ezek nincsenek ugoos-on.
Úgy tűnik a Firestick 4k max-nak se sikerült ezt a szintet elérnie. Ez nagyon sajnálom. -
PBA
aktív tag
No, közben látom, hogy nem minden vált frekit. Ezt nem egészen értem egyébként. Számomra alap dolog lenne, hogy ha van pl. egy 24p formátumú anyag, akkor a lejátszás indításakor szépen váltson át és natív 24p-ben nyomja ki a TV-re. Most egyébként CE-t használok, és ez gyönyörűen működik is. A Gond az, hogy a Netflix SW dekódolással megy, így a 720p a max stabilan használható felbontás.
Arra gondoltam, hogy a CE-s dobozt megtartom az egyéb dolgokra. Netflixre meg jó lesz egy Firestick... no de ha képtelen a kadenciahelyes lejátszásra, akkor megette a fene... ez egy alapfunkció számomra, hogy a túróban nem tudták a kliens sw-t úgy megírni, hogy ez működjön?
-
g947
tag
Sziasztok.
Nekem X92-es boxom van és tegnap déltán már nem működött a Netflix. Ugyanazt az u'loco hibát írja ki, mint nálad. Ha megpróbálok belépni email címmel és pw-el nem enged. Kér egy kódkulcsot, amit nem tudok megkapni, mert a PC vírusfigyelmeztetést küld és nem enged továbblépni.Ha előbbre jutottál a megoldást illetőn légyszíves jelezd.
Kösözönettel
g947 -
headhunter
addikt
Én már mindent kipróbáltam...
Netflix plugin előző verzió, Corelec Nightly, stb...
Másik MicroSD-n a Kodi 18-as verzió, amikor azt visszatettem és ott sem működött már gyanús volt, hogy nem egyedi hiba lesz.Április 1-re, jó kis "tréfát" eszelt ki a Netflix.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Várnunk kell pár napot, talán a plugin fejlesztője talál megoldást.
-
DoItYourself
Topikgazda
S905X-ből még nem jött ki "A" kategóriás lejátszó (Minix, Wetek, Hardkernel), amihez értékelhető support van. A vas egyébként tudja azokat, amiket felsoroltál, inkább a szoftveres környezet lesz a buktató, pl. hiába tudja a SoC a 4K VP9-es youtube-ot hardveresen dekódolni, ha a google ezt az android tv OS-hez köti, ezeken pedig csak egy sima android van. HiMedia Q10Pro/Q5Pro és Zidoo X9S/X8 vonalat is nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest