- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
nagyfejü #59238 üzenetére
Ezt nézd meg talán meglesz a válaszod.
-
-
-
válasz
nagyfejü #57910 üzenetére
A95Max.ot inkább ne, láthatod hogy nem igen okés még CE alá.
A T95Q.ból pedig MILLIÓ klón van, azt még az eladó se fogja tudni neked megmondani hogy neki éppen melyik verzióból van épp. Van belőle 100.as lan meg gigabit is, és DDR3 és DDR4 rammal is csináltak elég nagy a káosz ott is
-
Beni2360
félisten
válasz
nagyfejü #57910 üzenetére
Én geken nem is találom ade BG 1000 írnak.
megtaláltam
Alin is 100 írnak. -
kenand
veterán
válasz
nagyfejü #46262 üzenetére
Videó nézésre legjobb a CoreElec, de nagyon könnyű felrakni, és megmered az Android is ha úgy akarod használni. (gyorsabb, és hiba mentesebbe) feleségem HBO Go-t Androidon néz, de ha filmet akar a házi szerverről akkor LbreEleccel teszi.. megtanítottam rá. Pedig nem érdeklik a műszaki kütyük...
-
Truman
senior tag
válasz
nagyfejü #46240 üzenetére
Köszi, már nem kell a firmware. A Toshiba fórumán olvasható, hogy a Noontec V8S -é menne rá. De az meg dettó olyan kinézetre, mint a MVIX Ultio csak a logója más. Így gondolom nem sok különbség lehet. Marad tehát továbbra is parlagon.
-
Truman
senior tag
válasz
nagyfejü #46240 üzenetére
És megvan neked még az a fimware? Vagy tudsz linket adni? Használható valamire a média lejátszáson kívül?
Amúgy meglepő kis készülék. Elvileg egy elavult vacak. Mégis az MVIX Ultio firmware -el az 1080p mkv -t úgy vitte mint az állat. Egyet nem akadt meg. Nem kellett kadenciahelyességgel bohóckodni, mint LE/CE alatt az elvileg korszerű készülékekkel.
-
mexel
veterán
válasz
nagyfejü #46220 üzenetére
Nem találok róla sok infót,a toshiba oldalán Windows-t írnak.
Érdekes darab lehet, szívesen tesztelnék egy ilyet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest