- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mope
tag
Azzal amit az imént linkeltem, tökéletesen jó most. Ráadásul recovery-be indítod, és automatikusan lefut az SD kártya. Semmit nem kell csinálnod.
Toothpick Install (zip) de ez csak MXIIIG 2G-re.
1.Extract the downloaded ZIP to the SD root.
2. Slide the SD card into the powered off MX3G
3. Use a toothpick pushing the reset switch that is inside the headphone jack. You should feel it being depressed with slight pressure.
4. At the same time with toothpick depressing the reset switch, press the power on button holding both until you see the google TV boot screen then you can release.
5. After you see the lil green dude do his thing it will reboot to Openelec. Follow instructions on the screen...
6. Have a beer you deserve it... -
Lifeforce
őstag
-
törölt tag
Teszteltem Német Telekom 4G -vel. Ügyes! Köszönjük a munkádat! Én a Telenor MyTV -t szeretném működésre bírni. Nincs ötleted VPN -re? Az a vicc, hogy otthon minden eszköz adott hozzá, csak a sávszélességem kevés és nem fejleszthető a hálózat. Tudsz vmi kipróbált, Magyar szerveres szolgáltatót?
-
törölt tag
Ettől számomra még meglepőbb a kijelentésed. Ami a boxokat illeti, az emulált tárhely és az enforced SELinux igazi merénylet volt a használhatóság ellen. Ha fejlesztő vagy, akkor tudod, hogy mikről "beszélek" (pl. a kernel és OS szintű elérési utak különválása, ami rögvest hazavágta a CIFS csatolást).
-
törölt tag
Csak rudnám, hogy az Android userek miért kapják el tömegesen ezt a frissítési lázat! Jó lenne, ha kifejlesztenének már vmi orvosságot ellene!
Ember!
Arról még nem hallottál, hogy minél újabb egy Android verzió, annál több korlátozást tartalmaz, amiket egyre nehezebb kikerülni? -
interstate76
addikt
Gearbest-ről, kínai raktárból, vagy máshonnan? Csak kíváncsiságból.
(#4777) xtend Értem, hogy neked jobban megérte az 1 GB RAM-mal szerelt droidos, de ha már hasonlítjuk valamihez a wineseket, akkor a 2 GB RAM-mal szerelt droidosokhoz tegyük ezt, és én meg úgy vagyok vele (és szintén nem reklámozni akarom a terméket, csak a másik nézőpontot), hogy ha már 60 USD egy olyan droidos, ami tutira nem klón, akkor számomra jobban megéri 94 USD-ért a Wintel W8, amin fut a windows is. Arról nem is beszélve, hogy szemét vagyok, és ha mókolni kell a hűtésével, akkor partial refund-ot fogok kérni. Márpedig mókolni kell vele.
-
xtend
senior tag
Ha "csak" annyi igényed van amit írtál:
"Többnyire 1080p bdripeket meg youtube-t néznék rajta." meg az ethernet akkor (és itt most nem reklámozni akarok semmit) az is bőven megfelelhet neked amit én vettem. Fele annyiba kerül és EU warehouse-ban van 1 héten belül megjön és így áfa sincs, ha megfogják [link]Nézegettem windows-os alapúakat is, de úgy láttam, hogy ami normális 100 USD felett van, aztán úgy döntöttem minek olyat venni, hisz sz.gép van itthon, 3D tv is van itthon úgyhogy nem akartam 30 ezreket költeni ilyenekre...
Na persze ez saját vélemény....
-
interstate76
addikt
El kell döntened, hogy elég-e 1 GB RAM (sztem kevés, ha valaki nem OpenELEC-et tesz a mini pécéjére, de ha csak kis memóraigényű alkalmazásokat futtatnál rajta, ill. nem böngésznél egyszerre 2-3 lapnál többön, akkor akár elég is lehet), vagy kell legalább 2 GB.
2 GB (ebből sajnos, kifogyott az EU Stock)
Vagy költesz még egy kicsivel többet és veszel dual bootosat (ez itt 93,84 USD EU-ból kiszállítva, de mókolni kell a hűtésével).
Lehet, hogy más webshopban még olcsóbban megtalálod őket, én most EU-s raktárból linkeltem mindegyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Classic / Xbox 360
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Minden, ami Unreal Engine
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged