- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
válasz
Norbika88 #6371 üzenetére
Megjött a box.
Tesztelés alatt, FHD szépen viszi BS player LAN on.
Antutu 34ezer pontott adott. Talán nem klón
Rendeltem egy távirányítót hozzám, számomra katasztrofálisan körülményes a gyárival. -
interstate76
addikt
válasz
Norbika88 #6347 üzenetére
Sok sikert hozzá. Megkérdezhetem, miért volt preferált hely a német eBay? Az árat értem, de eBay-en rengeteg a klón, amivel borzasztóan nehéz mit kezdeni, ha nem jó out of the box.
(#6353) xsipi78 Más a CPU is, és a kétszer annyi RAM igensi fontos, ha nem OE-vel akarod használni.
Más: légyszi, használjátok a link gombot! Köszi!
-
Beni2360
félisten
válasz
Norbika88 #6349 üzenetére
Majd ha gond lesz vele és szétszeded akkor tudod majd azonosítani. vagy cserélni akarsz rajta romot. Innen nem lehet tudni azért szokták a már bejáratott helyeket ajánlani.
Pl Nekem eleve rootolt volt. De ne kapkodd el majd írnak a többiek is. Nem szokták ajánlani erre az Ebay-t. Olvass vissza a keresővel az MXIII G re
A héten úgy is ünnep van és nincs szállítás. -
Beni2360
félisten
-
interstate76
addikt
válasz
Norbika88 #6322 üzenetére
Ha csak filmnézésre kell, akkor egyértelműen az a legolcsóbb megoldás átlagos fhd filmekhez, amit linkeltem (MXQ S805 + OE). Még akkor is, ha rájön az ÁFA, de sztem 30 USD környékén ez nem feltétlenül következik be. Ja, és azért írtam átlagost mert pl. az itt található x264_killa_sample.mkv már meg- megakasztja az S805/Mali 450 kombót, de gondolom, nem 33,8 Mb/s-os bitrátájú filmekkel szeretnéd etetni.
Ha kell az android is, akkor már egészen más a helyzet, és érdemes 2 GB RAM-mal szerelt eszközt beszerezni. Ha az itthoni beszerzés és garancia is fontos, akkor pedig nem is nagyon marad más opció, mint a 200Volt.hu. Viszont az általad másodikként linkelt eszközben pötyörgő S905-ös CPU-val még alig van tapasztalat.
-
interstate76
addikt
válasz
Norbika88 #6292 üzenetére
Ha fhd filmek hálózati lejátszása a cél, és nem ragaszkodsz az androidhoz, akkor én 1 GB RAM-mal szerelt, amlogic CPU-s mini PC-t vennék, mégpedig olyat, amelyikre létezik OpenELEC. Olcsóbban megúszod, jobb médiaplayered lesz és még a hardvert is sokkal jobban kíméli.
Pl. ez itt nagyon olcsó és valószínűleg gond nélkül tudsz rá OE-t tenni innen. Én vásárlás előtt azért rákérdeznék a GB-nál, hogy utóbbi kijelentés megállja-e a helyét. Ha rábólintanak, akkor 9e Ft (plusz ÁFA?) áron lesz egy jó kis lejátszód (egy Wintel W8-assal párban használok egy ilyet - a világ egyik legjobb ár/érték arányú eszköze
).
(#6310) junkpod, (#6311) Somatom és (#6312) envagyok
-
interstate76
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest