- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1904 üzenetére
Mindegyiknek ugyan az a neve
Nem akartam a dátumot átírni, mert a visszafrissítésnél okozhat gondot.
Töltsd le a megfelelőt, ez a jó verziót
A régi verziót raktad fel. -
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1893 üzenetére
"CIFS nem működik. Terminálban lefuttatva, nem találja a mount-master parancsot "
Ez kapkodásnak tűnik, mert ha nálam ment akkor nálad is kell.
Mountscriptből pontosan másold ki a parancsot, a su paranccsal és a " együtt, és a csatolási pontot se írd át.
Ezzel nem jutottam előrébb.
A home gomb a régiben nem működött, az már működik az utolsó romnál.
Te a régit raktad fel, azért nincs se dockbar se semmid
Mindegy, te tudod -
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1853 üzenetére
A .rc fájlok csak konfig fájlok a beépített/ráfordított programokhoz.
EXTERNAL_STORAGE
EMULATED_STORAGE_SOURCE
EMULATED_STORAGE_TARGETMind definiálva van a voldban, a .rc fájlok pedig megadják, hogy hova...
Az lenne király, ha a voldot vissza tudnám fejteni, vagy értenék annyira hozzá, hogy tudnék rá fordítani újat.
Mert akkor minden problémánk megoldodna, az én ext particiós problémám is. -
wum
csendes tag
válasz
#79335424 #1638 üzenetére
Ehhez már mikropáka, nagyítólencse és végtelen stabil kéz kellett volna ...
Ha beszerzek egy profi elektronikai eszköztárat, annyiból már vehetek egy új dobozt is
Egyébként ezek a lábak - ha jól azonosítottam be -, a belső SD kártya lábai. Most azon töprengek, nem lehetne-e elhitetni a dobozzal, hogy a külső SD kártya a belső, ha a belsőt valahogyan ki lehetne iktatni? -
wum
csendes tag
válasz
#79335424 #1615 üzenetére
Van ilyen. Egyet ismerek, aminek nincs belső flash-e, minden külső flash-ről fut, és direkt úgy árulják, hogy téglásíthatatlan. De nem gondolom, hogy csak ez az egy van, ami a bootloader halála esetén életrekelthető. Ráadásul, én szeretném itthon megvenni.
Ezért kérdeztem, hátha valaki tud még ilyent.
És azt hiszem, ez nem zárja ki, hogy a bootloaderhez hozzá lehessen férni, ha ez tényleg fontos. -
SharpSA
veterán
válasz
#79335424 #1583 üzenetére
Valóban írtam, hogy jó lenne például a Clipper+ -hoz egy pc-s kliens. Aztán gyorsan át is gondoltam, hogy valójában hányszor is van rá szükségem.. alig... Akkor meg például ott van az Evernote (amit szintén ritkán használok), vagy el tudom küldeni magamnak e-mailben, stb. A tv-n meg nem szoktam netezni, szinte csak filmeket nézek időnként.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #1565 üzenetére
Értelek, és tudom is, hogy nagyon össze van hangolva a rendszered. Én viszont néha kalandjátékozom, így egy közepes kaliberű videókártyával szerelt windowsos laptopra szükségem van. Vagy legalábbis volt régebben, mert hónapok óta nem kalandoztam semerre, de azért még ragaszkodom a megszokott felálláshoz (wines laptop, droidos teló és egy ideje szintén droidos mini pc - utóbbi már szinte jobban hiányozna az otthoni hálózatból, mint a router
).
Korábban beszélgettünk valamelyik mini pécés topikban egy i5-ös procival, 4 gb rammal, ssd-vel, és intel hd videókarival szerelt, wines mini pc-ről, amin nagyon elgondolkoztam, de az meg áfa nélkül is 60e Ft körül lett volna, szóval végül használt laptop vásárlása mellett döntöttem - tök jókat lehet kapni 60-80e Ft-os ársávban.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #1563 üzenetére
Pontosan erről beszéltem az intel procis mini pécé-topikban, ugyanez volt a tapasztalatom akkor, amikor eladtam pár mini pécét: a legértelmesebb felhasználók közül is sokan ugyanebbe a "hibátlan médiaplayer a mini pc"-hibába futnak bele. Talán a winesek közelebb lesznek a hibátlanhoz, de valahogy nekem a mini pc az droidos. Persze ez teljesen szubjektív dolog, de én így szerettem meg ezeket a kis kütyüket.
-
wum
csendes tag
válasz
#79335424 #1556 üzenetére
Nem egy az egyben tettem be a Te build.prop fájlodat, hanem az én build.prop fájlomban módosítottam azokat a sorokat, amik a Te fájljaidban eltértek, és az eszközazonosításra vonatkoztak. (Szinte csak abban tértek el.)
Mivel csak az eszköz nevének és gyártójának az átírása nem elég, ezért ezeket az egyéb jellemzőket - leginkább a kulcsot - is átírtam.
Lehet, hogy az a baj, hogy mindkét prop fájlokban van egy release-key értéket. Nálam ez test-key. Lehet, hogy ez a release-key valahol fizikailag is fent van a gépen? Ha igen, az magyarázná, miért nem jó a Play-nek az átírt build.prop-om sem.
Azt azonban nem magyarázza, hogy ha átírom az eszközazonosítást, miért nem tudok többé bebootolni. Vagyis elindul a boot, de a képernyő szétesik, és a betöltő képernyő színes kockáin nem jut tovább.
Tehát van itt még titok, amit nem értek ... -
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1523 üzenetére
Legutóbb jobban szemügyre vettem a TM8C vs Play kérdést, és semmit, értsd ez alatt hogy tényleg semmit nem talált kompatibilisnek a megnézettek közül: Angry Birds egyik változata sem, Bad Piggies, Hot Donut, Firefox, Rising Star, Virtuózok, ...
Na jó egy akadt, ami felment volna, az MX Player.
Tudom, hogy készül az új rom, nem is idegeskedek emiatt, csak tényleg érdekes számomra is, hogy miért lehet ez... Persze tudom, hogy nincs érintőképernyő, aktív menü, stb., de akkor is. -
wum
csendes tag
válasz
#79335424 #1523 üzenetére
És akkor egy hamisított azonosítóval fekve fog megjelenni a speedtest?
Pontosan mit kell módosítani az azonosító hamisításhoz? Egyes leírások csak a build.prop azonosítókat írják, mások szerint valami kulcsot is. Még nem találtam erről pontos leírást, ami működött is volna nekem. -
-
-
Lifeforce
őstag
-
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1468 üzenetére
Ilyen: Logitech V470 bluetooth egér.
Nem járt hozzá adapter, eddig ez volt a laptop egerem.
A (T)M8C imádja!1 másodperc volt a párosítás. Nagyon szépen működik!
-
herdsman12
őstag
válasz
#79335424 #1455 üzenetére
Pont ez izgat a legkevésbé, a Youtube alkalmazás eddig stabilan működik.
Az első két kérdésre inkább szeretnék választ.
Tőled meg külön kérdezném, hogy a K220 bill, egér kombóval milyen tapasztalataid vannak távolság, elem ügyben. Nálam 2m környékétől néha bizonytalan a bill bevitel. Kb 3m lenne a használati távolság. -
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1402 üzenetére
Nah ez az amit én sem tudok
Szét kaptam már az ilyen programokat, de még egyiknél sem találtam számomra értelmezhetőt.
A ROM-ok csúsznak, mivel nincs elérhető hivatalos TM8 firmware, csak a másoltak (eny).
Kértem a gyártótól, holnap küldik őket.
Más a távkapcs sajnos, azért nem megy a home gomb. -
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1309 üzenetére
"A Finless romokban alapból kettő van. Az eredeti át van nevezve, amit defaultként használ, az pedig másnak mutatja magát a Play felé. Az RK3066 -osok SGS2 -ként, a 3188 -asok SGS3 -ként, ez az M8 pedig egy Nexus10 a Play szerint."
Ha jól tudom, neked M8-ad van, S802-vel, Finless rom-mal, ami ahogy írod Nexus 10-ként mutatja magát, és nálad megy a Go, vagyis a root miatt nem ment, de már megy. Ezek alapján akkor jó lesz a Nexus 10.
(#1358) Lifeforce
Ha a jövőben véletlenül kéne a gyári rom, akkor neked megvan és el tudod majd küldeni? -
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1357 üzenetére
Ha a TVGO, a MinDigTV, az XBMC és a Play menni fog gond nélkül, akkor nem fogok jelentkezni! Az Alcatel OT Ultrám sincs root-olva, és nem is lesz. Persze jó, ha egy AdBlock-ot fel tud tenni az ember az ingyenes app-ok reklámjai miatt, de amely app-ok nekem kellettek, azokat mind megvásároltam.
(#1359) Lifeforce
Azt kipróbáltad vagy tudjátok tutira, hogy a TVGO-nak jó lesz a Nexus 10? Mert valami készülék kompatibilitási listája is van, ha jól tudom. -
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1330 üzenetére
Engem annyira nem érdekel a DLNA, hogy azt sem tudom, hogy mi az. Na jó, kb. tudom, hogy arra való, hogy az otthoni kütyük megosszák egymás között a tartalmakat, de még sosem használtam. A Play viszont annál inkább érdekel(ne)! Szerintem az átlag user is így van ezzel...
(#1331) Lifeforce
A google amire kiírja, hogy inkompatibilis, ha azt te más módon telepíted, és nem működik megfelelően, azért nem vállal felelőséget.Akkor ezzel azt állítod, hogy az általatok forgalmazott TM8C-n szinte semmit nem lehet futtatni, amiért a google felelősséget vállalna... Akkor miért van rajta a dobozán a Play logo? Azért a pár applikációért, ami felmegy? Akkor viszont használhatatlan a kütyü.
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1330 üzenetére
Ezt te is tudod, hogy nem így működik.
A google play nem véletlen szűr készülék id alapján.
A google amire kiírja, hogy inkompatibilis, ha azt te más módon telepíted, és nem működik megfelelően, azért nem vállal felelőséget.
Ez pont ugyan olyan mint a kínaiak becsapós FullHD vagy 4K feliratozása a dobozokon.
Te láttál már olyan készüléket amire az van ráírva, hogy FullHD film lejátszás, vagy 4K filmlejátszás?
Nem... nem véletlenül.
Ezt a TV-re küldött kép felbontására írják, és nem arra, hogy a 4K videót szaggatás mentesen lejátsza.
Azt, hogy ezt felskálázva éri el, vagy valós felbontással, ez mind a gyártó, mind a forgalmazó szempontjából lényegtelen.
Mielőtt ezen is kiakadsz, nekem nem az, ezért próbálok is tenni ellene, de ettől még a magyarok hozzáállásán ez nem változtat, hogy ingyen, és még a sza.... nadrágját is kimossa.
Hinni lehet benne, de értelmetlen, és még csalódás sem ér ha az ember nem így gondolkodik.
Egyszerűen minden készüléket a helyére kell tennünk a fejünkbe, és nem hinni, hanem tudni kell mit veszünk.
Mert ebben te is egyetértesz, hogy ezeket az eszközöket nem média lejátszásra, nem játékra, és ruha mosásra találták ki.
Arra, hogy megnézz egy bd rippet, netezz egy kicsit, elolvasd a leveleidet, játsz amivel kompatibilis, kiegészítők segítségével tarthasd a kapcsolatot az ismerőseiddel, és ennyi. Nem több.
Az már más kérdés, hogy Bob, én és még sokan mások próbálunk változtatni ezen a tényen, én ingyen, hiszen hiába vagyok forgalmazó, nem enyém a cég, én semmit nem keresek rajta egyszerű beosztottként.
Pont ugyan olyan felhasználó vagyok mint ti, aki a szabadideje nagy részét erre szánja ahogyan te is. -
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1316 üzenetére
"Világosan leírtam, hogy ha van root és van Superuser, akkor kell telepíteni az Xposedet és a RootCloak modult."
Leellenőriztem a kolléga által ajánlott Root Checker-rel, hogy root-olt-e a készülék, és a Congratulations! This device has root acces üzenetet dobta, tehát van root. Viszont most nem tudok továbblépni, mert a leírásod második fele nem teljesül, miszerint "ha van Superuser", mert hogy nincs. Telepítsek fel egy Supersu alkalmazást, hogy legyen Superuser, és ezután már jöhet az Xposed és a RootCloak?
Köszi előre is a segítséget! -
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1309 üzenetére
Hiába takarítottam le abban a sorrendben a TV GO-t, ahogy írtad, felrakás után ugyanazt írja, és mindezt úgy, hogy az Alkalmazások között nincs semmilyen Superuser vagy Supersu alkalmazás...
Az a durva, hogy még a közvetlenül Kínából rendelt Ainol tabletem-re is lehetett azonnal telepíteni a Play-ből, és a TV GO is megy rajta, ezt viszont itt vettem Mo-on... Na jó éjt, alszok rá egyet, hogy mi legyen a sorsa. -
Zol77
aktív tag
válasz
#79335424 #1226 üzenetére
Részemről csak egy ötlet volt a "sehogy nem tudok belépni a recoverybe" kommentjére.
Amlogic tényleg egszerűbb,ahogy látom PC se kell hozzá,csak microsd-ről flashel mindenki.Viszont van megoldás,más is így járt,rögtön két megoldás is:
A legelső kommentek lesznek a linken,nem engedte csak az adott kommentet linkelni:
[link1]
link2 -
jameshun02
csendes tag
válasz
#79335424 #1215 üzenetére
Igen végig olvastam tudtam, h lecseréli, de sehogy nem tudok belépni a recoverybe. Próbáltam a ,,reboot to recovery"-t is, de nem sikerül, vissza akartam rakni az eredeti recoveryt nem engedi sehogyse.
Másik romot se tudtam felrakni. De amúgy jó lenne ez a rom is nekem ami most rajta van csak az a gond, hogy nincs a gépen bekapcsológomb és igy mindíg ki-be kell dugni a konektort. -
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1201 üzenetére
Igen, Bob a freaktabból él, jó sok időt tölt romozással.
A kikapcsoló nem egy nagy szám, csak a reboot van kicserélve, ám ha nincs kapcsolód az 5 volton, a ki-be húzogatással gyorsan haza lehet vágni.
Én ezért nem teszem az m8-ba.
A tálcás dolgokat könnyű kalibrálni, a framework/res-framework.apk fájlban, én csak az xbmc editionnál szoktam piszkálni, ott kikapcsolom az értesítéseket és a tálcát.
Mivel a távrecsegővel állíthatod a hangot, felesleges a tálcára a hengerő ikon.
Viszont a DVI-n nem tudom hogy lett képed, szerintem bekapcsolta az auto resizet, ami ötletes lehet, de ha tv kimenetre kötöd, nem lesz aitomatikusan képed rajta, ezért nem piszkáltam. -
-
-
Lifeforce
őstag
-
kazan23
aktív tag
válasz
#79335424 #1177 üzenetére
Srácok, az nagyon különc dolog, hogy ne "guest" accountot kívánjon az SMB-nek a Kodi(xbmc)? S82-n most épp a friss s82_m8_s89_finless21_rom van, de beletelt némi időbe, mire megokosodtam
hogy előszőr(?) kell az Kodi(xbmc)-nak egy nyitott "guest" account, hogy beletaláljon pl.: egy Synology NAS-ba...
Nálam ez alapból le volt tiltva. Tehát, ha valaki hasonló kombóval (Syno>SMB>Kodi) szív éppen, a megoldás a guest account engedélyezése. -
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1172 üzenetére
No ez egy jó kérdés, nem emlékszem hogyan csomagoltam be.
Ha a zipben 3 fájl van, akkor azt a 3 fájlt kell az sdkártya gyökerébe, ha pedig img fájlok és könyvtár van benne akkor csak a letöltött zip fájlt kell az sd gyökerébe másolni.
Készülék kihúz, recovery gomb benyom a tv kimenetben van elrejtve, és közben készülék visszadug...
Kb 5 másodpercig kell nyomva tartani a recoveryt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest