- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Nekem is tetszett. Most úgy tűnik, kicsit elvált egymástól a két fő szál, kíváncsi vagyok, hogyan hozzák össze.
-
B1T3
addikt
Jó lesz ez, jó lesz ez… A harmadiktól természetesen jobb, az mélypont volt. A misztikumot kicsit hiányolom belőle, ami jó alaphangulatot teremtett az első, de főleg a második évadban (a harmadik évad „misztikumát” nem hiányolom, annak a forgatókönyve inkább egy tiniregényként lenne eladható
).
Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből a bohócos vonalból. -
B1T3
addikt
-
B1T3
addikt
Nos… Ha a 2. évad 9/10 (csak azért nem 10/10, mert remélem, még attól is jobbra képesek, de azért egyértelműen vitte eddig a prímet
), akkor a 3. számomra kb. 3/10. Bár lehet, azért is értékelem ennyire le, mert az alap sztori sem feküdt annyira, de eleve az az érzésem volt végig, hogy nem a lehető legjobb irányba megy a történet, és hogy jobbat is kihozhattak volna belőle. Na meg az egészre (főleg az évad végére) ráülepedett a kapkodás, a történet összecsapottságának érzete is.
Eddig ez a leggyengébb évad számomra, szinte egy pillanatig sem éreztem azt a kellemes feszültséget, amit a második évadban végig. Ehhez képest az első is bővelkedett ilyen momentumokban, kiugró pillanatokat tekintve voltaképpen az viszi a prímet a kis Thadeusnak köszönhetően.
-
B1T3
addikt
Nem is vettem észre, hogy van AHS topik is. Na, akkor az utolsó rész megnézése után még visszapillantok, addig nem merek, mert biztos akadna spoiler.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Bluetooth hangszórók
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest