Új hozzászólás Aktív témák
-
Areturus
tag
válasz
#45185024 #14584 üzenetére
Ez a mérés, táblázat ma már nem állja meg a helyét. Pontosabban nem igaz. A mérést még a nagyon korai 172.4-es verzióval csinálták, azóta v236.2-nél tart a játék, s rengeteg optimalizációt kapott. Én mindent felhúzva, -nomansky paraméterrel indítva fullHD-n helyszíntől függően 45-60 fps-t mérek. Ha a ground clutter csúszkát is kicsit lejjebb veszem akkor már 55-70 között vagyok.
-
-
Areturus
tag
Ha erőlteted a magyart a témában, akkor nézhetne így ki a fülke "4kB és 64kB".
SAD4 támogatása/emulálása, sztereó 3D, shader modell, dedikált atomi számláló?
Úgy tudtam, hogy a SRVs per shader stage és Samplers per shader stage TIER_2-ben mindkettő full heap.
Úgy tudtam, hogy a Tiled Texture3D Fermi, Kepler, Maxwell1 és Gen7,5-8 esetében emulált.
-
Areturus
tag
Ez jó hír, de mikor fogjuk akármilyen alkalmazásban viszont látni 2016-ban a Vulkan API-t? Most minden stúdió a D3D12-vel van elfoglalva és örülnek ha egyáltalán stabil lesz a kódjuk. Ahogy látjuk ez is megterhelő és a cégek lassan haladnak vele. Van rá esély, hogy emellett még Vulkan leképezőt is írjanak, ezzel is foglalkozzanak? Vagy ez inkább '17-re tehető.
-
Areturus
tag
válasz
#85552128 #13231 üzenetére
D3D12-vel kapcsolatban az egyik fejlesztő nyilatkozata: [link]
Igaz custom, OC-s Hawaii (290/X) kártyákkal de nálam sem futott jól. Sokat kellett legózni a beállításokon mire lehetett vele érdemben játszani. Viszont remekül skálázható, (lsd. GTAV) ami dícséretes. AMD kártyákon alapból lassabb az UE4 mivel az Epic NV partner, s a motor struktúrája is jobban fekszik a Maxwellnek, így mérföldekkel gyorsabb.
-
-
Areturus
tag
Diese dinge da [link]
-
Areturus
tag
(#12741) fules
"Állítólag egy Fury jobb lesz a jövőben mint egy 980Ti mert tudja az async computeot."
Ez így ebben a formában nem igaz. Az NV Maxwell 1-2 is kezeli az async computeot, csak kisebb hatékonysággal mint a GCN 1.1 és 1.2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest