Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére

Én mondjuk egy fürgébb 80Hz-el is már elvagyok, sync-ek nélkül is, 80-120FPs-el.

(#25154) FollowTheORI: Éppen ezt írtam, hogy aki inkább a 120Hz-et célozza és nem a 4K-t, annak dupla erős procira is szüksége lesz... Ami azért nem olcsó móka. Maradjunk annyiban, hogy ide azért minimum egy magas órajelű i7 kell. Nekem sem viccből van 4Ghz-es hatmagosom, bár sajna kevés játék tudja rendesen kihasználni, de remélem ez majd jó irányba változik a Vulcan/DX12 címekben.
Ebben egyet tudok érteni Zsébernardo-val, manapság egy tuningmentes i5 elég vérszegény egy erőseb GPU alá, ha nem 60hz a cél. Annak idején évekkel ezelőtt is már BF4-hez/Crysis3-hoz 4,4Ghz-re kellett húznom az i5-4690K-m, gyors ramokkal, hogy nagyjából tartsa a lépést a sima tuningmentes R9 290-esemmel és az igényeimmel... Pedig ma már azért vannak annál masszívabb kártyák is....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest