- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Azert sok marhasagot hord ossze az AMD is, amivel vegul sajat maga alatt vagja a fat. (eleg csak az E3-ig visszamenni ahol a Fiji GPU-t tervezo vezeto mernok a GPU-ra epulo VGA-kra azt mondta, hogy "overclockers dream".
Richard Huddy aszinkron shaderekrol meg, hogy teret nyer a compute teljesitmeny almodik minden ejszaka, es ezek a vesszoparipaiAz AMD elonye win10 alatt a kisebb cpu overheadtol szarmazhat, de ha az erme masik oldalarol nezzuk a dolgot, akkor egyszeruen pocsekak az eddigi win drivereik ezen a teren a konkurenciahoz kepest, es semmi nem garantalja, hogy a konkurencia nem javulhat win10 alatt.
A DX12 mania az AMD kapcsan azert alakult ki, mert nehanyan tul nagy jelentoseget tulajdonitanak az X1 konzol PC jatekokra gyakorolt hatasairol, es figyelmen kivul haggyak az NV szerepet (szponzoracio, munkaero stb.) a PC jatekok piacan, de ha az NV ezen torekveseit kivesszuk az egyenletbol, akkor marad a ~4/5-nyi piaci reszesedes, ami nehezen elhanyagolhato tenyezo barmelyik fejleszto szamara, az olyan PR jatek, mint az Ashes of the Singularity meg nem fognak tudni jelentos fordulatot hozni.
Az AMD olyan melysegbe sullyedt a DVGA piacon, hogy jelentos fordulat kellene szamukra, hogy legalabb ujra a piac egyharmadat maguknak tudjak, es annyira megkopott a brand erteke a cegnek, hogy ehez szerintem, ha kesne a Pascal highend a Greenland-hoz kepest fel evet, es megcsinalna az AMD a sajat 8800gts/gtx es gtx970/980 kartyait ezen idoszak alatt, azzal se tudna olyan sikereket elerni mint tette a konkurencia. -
Nem, az AMD csak utalgat, aztán hagyják, hogy abból a felhasználó felépítse a saját elvárásait. Vannak piacok, ahol ez jó taktika, a VGA-piac nem ilyen.
(#8042) gollo91: és akkor mi a hiteles? A 3DM overhead tesztje, ami a GPU munkájának a legelső lépcsőjére van kihegyezve?
Amúgy sztem egyik DX12 teszt sem ér semmit. Majd ha lesz fél tucat piacra került, megvásárolható játék, akkor lehet egy első ítéletet mondani.
-
imi123
őstag
Sajnos az elvakult rajongók több kárt okoznak a cégnek mint hasznot.
Ha mindenki a realitás talaján maradna akkor nem lenne folyamatos pofára esés.Biztos nagyon jó lesz AMD DX12-ben de aki azt hiszi hogy látványos Nvidia verés lesz az lehet hogy csalódni fog.
Én kicsit félek ettől a "programozók majd mindent optimalizálnak" töténettől.Eddig legalább driveresen lehettett korrigálni a hibákat. -
gtamate2
veterán
Én végre örülök hogy válaszoltak már a 980-ra érdemlegesen, bár ez a teszt elég kevés játékkal tesztelt, várom a tpu-ot.
(#7843) asdxv : Az hogy gyorsul 5%-ot nem lesz előrébb a kártya egetrengetően, sokan azt várták hogy azzal legyorsulja a 980ti-t, na ez nem fog megvalósulni egy drivertől szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest