- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
tejeskifly #1989 üzenetére
És most mi is a problémád?
Minek hasonlítanánk össze évekkel ezelőtti dolgokat?
-
válasz
tejeskifly #1962 üzenetére
azért az nagy kérdés, hogy az új DX az eddigiekhez hasonló inkrementális természetű lesz, vagy teljesen más. ha teljesen más, akkor nem szükséges továbbvinniük a jelenlegi fogalmakat, és miután az UAV egy virtuális erőforrás, nem feltétlen kell rá vonatkozó limitációkat sem tartalmaznia. az persze más kérdés, hogy az nV esetében a kevés UAV minden bizonnyal leképezhető valamilyen fizikai erőforrás szűkösségére, és bizonyos shadereket akkor sem fognak szeretni a DX11-es nVidia kártyák, ha a DX12-ben támogatottak lesznek. shit happens.
amúgy ezen szerintem még felesleges filozofálni - nagyon messze vagyunk még a DX12-től. sőt, lehet, hogy nem is az lesz a neve, hanem pl. DirectX One
-
stratova
veterán
válasz
tejeskifly #1962 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Ha egyáltalán nem futnának rajta egyes játékok, az okkal lenne bili-borogató hatással. Pl. egy GTX Titan Black esetében. Ez nem éppen az a kártya, amit egy-két év alatt csak úgy le kellene cserélnie az embernek:
Nekem abszolút szimpatikus GCN fejlettsége (pláne mint hardvert ritkán cserélő ember számára jó ez). De meg kell hagyni, Nvidia is igen ügyesen sakkozott a GT 750/750 Ti megalkotásakor a teljesítmény/fogyasztás mutatóval, amivel a mobil szegmensben elég jó pozícióból indul majd Maxwell. Szóval ennek ellensúlyozásaként vagy ügyes árazást vagy átnevezésen túlmutató energiatakarékosságra vonatkozó fejlődést is várnék AMD-től. Ha ez meglesz, akkor mindkét oldal vevőköre jól járt Maxwellel.
-
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1956 üzenetére
Nvidia biztos a DX-re fog támatkozni. AMD meg nemtudom melyik irányba, ő biztos a mantle felé húzna , mert belefecceltek egy csomó összeget. Érdekes jövőnek fogunk szemtanui lenni.
-
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1954 üzenetére
Nem haragszok, de a Kepler a 6×× seria is.Szerintem müködni fog, de majd Abu elmondja .
-
Gainka
őstag
válasz
tejeskifly #1950 üzenetére
Lehet hogy simán tudnák, de hát akkor ki venné meg az uj video kártyákat.
Ezért szerintem biztos hogy uj vga-kat fognak kiadni az uj dx.hez. De persze én is reménykedem. -
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1947 üzenetére
GTX 7×× seria már támogatni fogja.Mivel nem a VGA a buta, hanem a DX rendszer van elavulva.
viszont a win 8 nem fogja támogatni csak a win 9 . -
válasz
tejeskifly #1548 üzenetére
hogyne ígért volna az AMD (2013. decembert, konkrétan). és megint kezdünk oda kilyukadni, hogy az ígéreteknek a fele bullshit. a stabilitási gondok az egy dolog, arra lehetett számítani. a grafikus teljesítmény növekedésének szinte teljes elmaradása már sokkal kínosabb...
-
WaterWawe
őstag
válasz
Azt ígérték hogy Decemberbe jön a china risinggal, azért halasztották el jogy kijavítsák. Szerinted ezek után az ember azt várná hogy ne működjön rendesen?
-
daveoff
veterán
válasz
Azt ugye tudod, hogy az AMD az utóbbi 1 évben szinte csak beta drivert adott ki!? Nem tudom pontosan mennyi WHQL driver volt pl 2013-ban, de szerintem kb 3, ezek alapján Te várnál másik drivert? Nálam teljesen jól működtek mindig a béta driverek, legtöbb esetben azért beta, mert AMD nem akar várni a WHQL minősítésre, mert mire jóváhagyják, arra lehet hogy lesz egy következő verzió. Az elkövetkező időben a mantle miatt szerintem még sűrűbben, még több bétára kell számítani.
-
Casanova*
veterán
válasz
tejeskifly #1478 üzenetére
steam OS + nvidia. na ez ütős lesz majd...
,,A SteamOS a Valve saját fejlesztésű, ingyenes operációs rendszere, mely a cég aktuális kedvencére, a Linux platformra épül, ,,
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
tejeskifly #1478 üzenetére
Ez nagyon jo...".NVIDIA .[AMD]..f_ck you ! "
- a honap legokosabb bemondasa !
Linuxban mindig a Radeon volt a jobb. A hideg raz ki amikor elindul a Linux (Ubuntu/Fedora) a 780-on ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest