Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ezt kértem, hogy linkelj valamit, nem kell mindjárt megfeszülni.....
Mi valótlant állítottam, ne kezd ezt a kötekedős stílust, mert erre nem vagyok kíváncsi. Mondjuk még mindig nem vagyok meggyőzve, leírni mindent le lehet. A 7970 GHZ/BE kártyák mind 1,25V-ot kaptak, és volt olyan ref sima 7970-em, aminek 1,1V volt az alapfesze, amivel tudta a GHZ edition órajeleit......(#6443) TTomax: Ennyi, én is pont erről beszéltem, és én tapasztaltam is.....

-
TTomax
félisten
Remélem menni fog értelmezni...

Azon kívül,hogy a boost be lett építve,meg kapott egy finomított biost ami felment a sima 7970re is semmi az ég világon nem történt.Ugyanugy ment a mezei 7970en is 1.05Ghz-en 1.162V-on...
(#6444) daveoff
Persze,hogy tudta.A boost épült be meg bioson finomítottak.Ennyi történt.Nekem is volt jó pár 7970em mind ment 1GHzen alapfesz alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Metal topik
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- Sony Ps5 konzol slim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi valótlant állítottam, ne kezd ezt a kötekedős stílust, mert erre nem vagyok kíváncsi. Mondjuk még mindig nem vagyok meggyőzve, leírni mindent le lehet. A 7970 GHZ/BE kártyák mind 1,25V-ot kaptak, és volt olyan ref sima 7970-em, aminek 1,1V volt az alapfesze, amivel tudta a GHZ edition órajeleit......