Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laja333
üzenetére
A 290X és a 780Ti egymáshoz képesti mozgásáról korábban írtam, most viszont nem ezekről volt szó - én a 680-7970 viszonyról beszéltem.
Minden játék kiragadott eset. Reprezentatív eredményt akkor fogsz kapni, ha mondjuk a top10 népszerű játékot leméred 3-3 karakterében eltérő helyszínen, és az eredményekből csinálsz egy (mértani) átlagot.
(#5712) HSM: Legyünk már pontosabbak - nem a játék szívatja meg az AMD driverét, hanem az AMD drivere a játékot. Mégpedig azért, mert a a játék igyekszik azt az irányt követni, amit az AMD is bőszen propagál a Mantle-lel, csak DX11-ben sz**ik rá. A PhysX-et felesleges idekeverni, jelen esetben az csak egy fizikai middleware. A Witcher 3 pedig indokolatlanul nagy mértékben jutalmazza a ROP-teljesítményt.
Amúgy meg ld. 2. bekezdés
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest