Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KAMELOT
üzenetére
Mert a szerver működik, és ami működik az fogyaszt, és a fogyasztásnak ára van. Itt ki lehet számolni, hogy a tipikus munkafolyamaton mekkora lesz ez a fogyasztás, így egységnyi szinten mekkora költség lesz üzemeltetni a szervert. Na most ez Xeonnal több pénz, nem is kicsit.
#49536 : Busterftw : Nem lehet összeomlásra számolni, mert nem várod, hogy megtörténik. Ez nem egy logikus költség. Arra lehet számolni, hogy üzemeltetés mellett mennyibe kerül a fenntartás.
Én PC-n bő fél évig GeForce-ot használtam. Szóval nem ezzel volt a gond. Bár ebben az időszakban többször láttam fekete képernyőt, mint pixelest.
#49532 b. : Én 300-at költöttem PS5-re eddig. És még nem is vettem játékot, mert a PS Pluson jönnek a címek. És még van fél évem a mostani éves előfizetésből. Te azzal a géppel még csak a gépet vetted meg, szoftvert még nem, és a vas maga drágább volt, mint nekem két évnyi szórakozás, miközben még nem szórakoztál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest