- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
senior tag
Én meg 8 év alatt ennyit se a PC hardverre mégis erősebb a gépem, mint a base PS5. És? Ez jelent bármit is? Milyen hülyeség ezt összehasonlítani?
Az, hogy neked problémád volt az önmérséklettel nem jelenti azt, hogy az a platform hibája.
PC-re meg ott a GP. Konzolos verziókkal meg egyre több a probléma. 30fps csodás így 2025-ben. PC-n van lehetőséged ezen változtatni.
Arról nem is beszélve, hogy egyes stílusok még mindig kvázi hiányoznak konzolon. Ezt hogyan méred pénzben?
Még, ha a csalókat hoznád fel kompetitív multiplayer játékoknál... -
Busterftw
nagyúr
Miért ne lehetne azzal számolni, ha beüt a krach, az mivel és milyen anyagi költségekkel jár?
A hsz-ek fele kb az volt, szerintem jogosan, hogy ezt backup/ backup rendszer nélkül ezt mégis hogy gondolta a ph.De nem akartam ebbe jobban belemenni, ott már ki lett tárgyalva, történt ami történt, menni kell tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest