- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nubreed #41423 üzenetére
Én úgy értem a félkészt, hogy dizájnban nem áll össze. Funkcionálisan működik, de egy tripla-A-s cím esetében többet várna az ember annál, hogy futár legyen órákon át. Valamivel oldani kellett volna az unalomba merülő szállítmányozást. Én nagyon sokáig csak azért futárkodtam, mert azt hittem, hogy valami végre történni fog. Aztán ránéztem a neten, hogy lesz-e itt egyáltalán izgalom, és lényegében nem. Az egész egy nagy futárkodás. Ez nem áll össze. Valamit rakni kellett volna bele, mert az első pár órában még az van, hogy visz előre a kíváncsiság. Aztán a következő pár órában a düh, hogy nem lehet csak ennyi ez a játék. Aztán már semmi. Ráunok ugyanarra a feladatra. Ezt nem tudom hova rakni, hogy senki sem érezte a fejlesztésnél, hogy ez baromira kevés? Sokkal inkább gondolom azt, hogy a kiadó asztalra csapott, és kiadták így, mert nem volt többre idő. Ha viszont Kojima ezt tényleg ilyennek akarta, akkor az döbbenet, úgy neki sajnos kicsengettek. De Kojimáról nem akarom elhinni, hogy tényleg csak ennyit akart. Régen tudott ő alkotni is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest