- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
A történet szenzációs és motiválja az ember hogy végig csinálja, de csak ha érdekli és megfogja...messze nem félkész hanem hangulatjáték inkább. Vagy bejön vagy nem pont ezért zseniális. Kb egy könyvhöz tudnám hasonlítani.Engem az elejétől fogva behúzott, elkapott az atmoszféra, élveztem a küldetéseket a sztori lassú kibontakozását.
Ez valakinek bejön és átjön valakinek nem,de messze nem félkész termék hanem pont nagyon is egész , réf éreztem ennyire kereknek egy játékot a világgal a karakterekkel és a történettel egyben. csak az érti meg akit elkapott a hangulata.nubreed : +1
-
nubreed
veterán
Hát engem egy csomó minden tud motiválni ebben a játékban. Pl az is, hogy minden gócvárost vagy helyet 5 csillagosra húzzak fel. Hogy kifogástalan állapotba szállítsak le minden cargo-t. Hogy pl. kiépítsem az úthálózatot. Ha PV területre megyek, hagyom magam behúzni mindig, hogy a boss -al harcoljak meg, ez sokkal izgalmasabb, másrészt sokkal több királkristályt ad. Maga a történet az egész mögött, BB flashbackjei és ami mögötte van, meg a többi karakterről ahogy kiderülnek a dolgok, szerintem nagyon jó, számomra egyáltalán nem unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő