- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hat nezd, en elolvastam az RTX tesztet, aztan nekialltam hasznalt 1080TIt vadaszni. a hasznalt 1080TIk ara meg kb 100 eurot ugrott a start utan. ezzel kb mindent el is mondtam, hogy mennyire jol sikerult a start.
az RTX/DLSS fel evvel a megjelenes utan felig vaporware:
- tamogatja a Battlefield V ami alulteljesit
-tamogatja az Final Fantasy XV benchmarkjacsak ez nem jatek
- valamikor jon tamogatas a Tomb Raiderhez, legalabbis mar fel eve igerik
-valamikor jon tamogatas 3dmarkhozcsak ez nem jatek es eleve egy benchmark eseten egy benchmarkon feltanittatott machine learning algorithm eredmenyessege marketingen kivul erosen megkerdojelezheto
- tamogatja a quake2 moddal (ez mondjuk tenyleg jol nez ki proof of concept szinten)
- lehet kihagytam valamit?lehet mondani, hogy uj technologia, de azert fel evvel a megjelenes utan egy cim, az gyenge.
ezt leszamitva a 2080 egy kevesebb VRAMmal megaldott 1080TI, a 2080TI meg +30-40% temp +100% aron.
tetejeben az egesz szeria tenyleg annyira draga, hogy nyugati berbol es fizetesbol is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő