- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Abu a Vega FE kariknak is olyan jó a kihozatala mint az 56-64-nek? Mert akkor a Titan V hamar beelőzi az eladásokban amint kijön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én nem nézegetem a boltok elérhetőségét csak beleolvasok a számomra még tiltott topikba: A tiltásból hátralévő idő: 96 nap, 08:35:25 - amiért pár hónapja azt mertem mondani hogy nem fog jönni egyik gyártó sem jó darabig a Vegával mert sajnos olyan jól sikerült hogy nem igen harapnak rá. Ezt érdemeltem amiért valótlan állítottam

Ott meg annak örülnek ha kiderül valami EU-ba is szállító bolt esetleg kap pár darabot. Ami valljuk be elég szánalom így december lassan közepén. Nekem gyanús hogy nem igen úgy megy a gyártás hogy a futószalag dobálja ki magából a kész termékeket megállás nélkül hanem örülnek ha összekaparnak egy szállításra is érdemes mennyiséget.
Van valami igen komoly probléma ezen a téren a vegaval? Nem érzem hogy a kereslet akkora lenne amit nem lehet kielégítene ha minden rendben van (hacsak hallivúd fel nem szippantja mindet
). Kíváncsi lennék a tervezetthez képest valójában mekkora a mennyiség amit képesek gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Foxpost
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- Kínai tech-túra összefoglaló
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)