Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz schawo #25252 üzenetére

Felesleges ezen gyötrődni, én belelátok a "lelkébe". Pont így voltam én is a 970/480 szériával. Jó-jó, de valami hiányzik FHD-re. Ami az ő igényeit kielégítené, az egy 1070 szintű kártya, kompromisszum nélkül.

140K-s VGA-t soha életemben nem terveztem venni, ezért is aztán mikor összejött rá a pénz ökölbeszorult gyomorral nyomtam rá a vétel gombra... azóta látom, hogy mit tud, és egy percig nem bánom, hogy FHD-re felugrottam erre a szintre. Lehet majd egyszer cserélek Vegára, ha tényleg ennyivel modernebb, de azóta eszembe nem jut, hogy kiadtam egy "fél autó" árát. Azt a kevés időt amit játékra fordítok, a maximumot hozza, még talán egy 1440 is beleférne

Lehet őrült soknak tűnik 137.000 Ft egy VGA-ért. Az is. Régen nem került ez a szint ennyibe... de az a +40.000 Ft, az totál megéri, ha az ember OCD-s mondjuk és halálra bosszantja, hogy pl egy Witcher mesterművet le kell butítani, vagy beáldozni a 60 FPS-t.

Más meg simán lesz.rja és végigtolja High-on 30-40 FPS-ekkel... cimbim nem is tudott pl a screen tear-ről, amíg el nem mondtam neki :D R9 290-én AC-zett, és olyan képregény volt a 200K-s TV-jén, hogy fájt nézni. Őneki fel sem tűnt :N

Ez egy drága hobbi :) valakinek...

• HSM

félisten

válasz schawo #25252 üzenetére

Szerintem a fórumtársnál amúgy a procilimit és a user error egy sajátos kombinációjával állunk szemben.

Crysis3, BF4, amiket többször említ, mind zabálja a procit. Nekem a 290-esem alá sem volt elég ezekben a címekben jópár helyen a 4,4Ghz-re húzott i5 4690K 2133Mhz ramokkal, fórumtársnál pedig valami hasonló motyó van, az se biztos, hogy tuningolva, úgy meg aztán végképp csirke.

Új hozzászólás Aktív témák