- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
schawo #25252 üzenetére
Felesleges ezen gyötrődni, én belelátok a "lelkébe". Pont így voltam én is a 970/480 szériával. Jó-jó, de valami hiányzik FHD-re. Ami az ő igényeit kielégítené, az egy 1070 szintű kártya, kompromisszum nélkül.
140K-s VGA-t soha életemben nem terveztem venni, ezért is aztán mikor összejött rá a pénz ökölbeszorult gyomorral nyomtam rá a vétel gombra... azóta látom, hogy mit tud, és egy percig nem bánom, hogy FHD-re felugrottam erre a szintre. Lehet majd egyszer cserélek Vegára, ha tényleg ennyivel modernebb, de azóta eszembe nem jut, hogy kiadtam egy "fél autó" árát. Azt a kevés időt amit játékra fordítok, a maximumot hozza, még talán egy 1440 is beleférne
Lehet őrült soknak tűnik 137.000 Ft egy VGA-ért. Az is. Régen nem került ez a szint ennyibe... de az a +40.000 Ft, az totál megéri, ha az ember OCD-s mondjuk és halálra bosszantja, hogy pl egy Witcher mesterművet le kell butítani, vagy beáldozni a 60 FPS-t.
Más meg simán lesz.rja és végigtolja High-on 30-40 FPS-ekkel... cimbim nem is tudott pl a screen tear-ről, amíg el nem mondtam neki
R9 290-én AC-zett, és olyan képregény volt a 200K-s TV-jén, hogy fájt nézni. Őneki fel sem tűnt
Ez egy drága hobbi
valakinek...
-
HSM
félisten
válasz
schawo #25252 üzenetére
Szerintem a fórumtársnál amúgy a procilimit és a user error egy sajátos kombinációjával állunk szemben.
Crysis3, BF4, amiket többször említ, mind zabálja a procit. Nekem a 290-esem alá sem volt elég ezekben a címekben jópár helyen a 4,4Ghz-re húzott i5 4690K 2133Mhz ramokkal, fórumtársnál pedig valami hasonló motyó van, az se biztos, hogy tuningolva, úgy meg aztán végképp csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő