Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
távcsőves
üzenetére
Az, hogy októberre szólt a Vega pletyka... vagy bármilyen "erősebb" AMD pletyka (Polaris refresh), az azért elbizonytalanított pár hónapra... Nehezen barátkoztam meg a 137K-s VGA árával...
...de már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. Ezekkel a játékokkal úgy is kb egyszer fogok játszani, és azon kis idő alatt (szabadság+ hétvégék) legyen már az elérhető legjobb, legkevesebb szöszöléssel a beállításokkal. Nekem mindig is középkategóriás kártyáim voltak, és beleuntam abba, hogy leveszek valamit, juhé 60-80 FPS, aztán valami irreálisan terhelő részen meg bezuhan és szaggat... jó akkor még ezt is, meg ezt is kikapcsolom, na akkor meg mindenhol bőven 60 felett, cserébe azért áldozat.Valahogy így kényelmesebb és nyugisabb figyelni a híreket és a VS topicot

Sokat gondolkoztam így kb mi az a kártya amivel cserére lehet buzdítani az 1070/1080 usereket (akikből rengeteg van)... hát nehéz lesz. Nagyon nehéz. Amíg nem lesznek nyilvánvaló hátrányai DX12-ben Vulkanban, meg GPUOpen dolgokban, addig nem fognak cserélni.
... szerintem 2017-et nyugodt tempóban kihúzza még az NV a Pascallal, és árcsökkentésekkel. Netán egy Pascal refresh magasabb órajelekkel és mégjobb fogyasztással?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest