- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Máris ki van segítve..

(#22220) Keldor papa:
Erre magam is gondoltam, mert ugye századokig statol és lehet hogy ezredek mélységében volt de szerintem ebben az esetben pedig még lejjebb szerepelt volna a listán, tekintve hogy százalékos eloszlásra alapszik.
Ebben az esetben viszont tuti nem rovátkázva lenne az április sem vagy nem tudom.(#22221) Szaby59:
Onnantól hogy bekerül? 1080 mint példa?

Tehát egy 2015 júniusi kártya idén áprilisban került be (?!) és még májusban sem volt senkinek?

(#22225) Szaby59:
Srácok.., tudjátok Radeonos szív dobog a mellkasomban, a vér színe is piros (najó ok, a Romulánok vére zöld..
) kvázi védhetném okkal/ok nélkül de ez ebben a formában szerintem egy őrült nagy állatság, teljesen és totálisan valószínűtlen. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kvázi védhetném okkal/ok nélkül de ez ebben a formában szerintem egy őrült nagy állatság, teljesen és totálisan valószínűtlen.