- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Zeratul
üzenetére
Számotokra semmi, számomra annál több... június 17-én államvizsgázom, utána kilátásban van néhány olyan melóhely ahol háromszor annyit fogok keresni, mint ahol most dolgozom. Igényeim pedig vannak PC gaming terén, amit muszáj kielégíteni államvizsga után ezért nem leszek már el sokáig az IGP-vel.
1070 a minimum amit kinéztem, mivel lesz mellé VR is és nem csak fullHD-ben fogok bohóckodni (Rift vagy Vive közül először az amelyiket hamarabb be tudom majd szerezni).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Napelem
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

1070 a minimum amit kinéztem, mivel lesz mellé VR is és nem csak fullHD-ben fogok bohóckodni (Rift vagy Vive közül először az amelyiket hamarabb be tudom majd szerezni).