Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Értem én,és én ezzel tisztában is vagyok de a cikket nem én írtam.Ez az egész kérdéskör csak annyiban releváns,mert ugye éppen az egész radon termékpaletta ebbe az irányba lett tolva idő előtt,és az amd nagyban köszönheti ennek a mélyrepülést.Számtalanszor hangsúlyoztuk hogy ez hiba,de mégis előnynek könyveli el mindenki holott világosan látszik a dx12 ideje még nincs itt.Értem én,hogy kellenek a dev cuccok,csakhogy mindeközben a túloldalt a 970 minden idők egyik legnépszerűbb kártyája lett,ezzel nem kis hasznot termelve az nVnek,ami tökéböl majd ismét tudnak egy igazán lehengerlő kártyát készíteni.Az elv jó dolog,hogy olyan kártyát készitünk amit sokáig nem kell cserélni,csak ebből a bevétel nem lesz meg igazán,hiszen akkor minek is cserélnének az userek,a többi nem mellékes hátulütőről nem is beszélve.Két-három évente így-úgyis vga-t kell cserélni néha van egy-két jobb széria amivel el lehet húzni tovább is,de nem ez a jellemező.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest