- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GTX 670 DX12 kódjához képest van előnye. Keplerre a Crystal Dynamics nem optimalizált már program oldali memória menedzsmentet. Csak Maxwell és GCN optimalizált menedzsment van az új Tomb Riaderben. Bár ez egyébként a sebességen nem fog meglátszani, inkább az akadások számában.
-
HSM
félisten
Nekem most egy 2GB ramos Tahiti-s 7870-em van, és hát nem ugyanaz, mint a 7970-em volt anno 3GB-al. Nem kell hozzá szuper felbontás, de már évekkel ezelőtt nem egy játék teletöltötte a 2GB ramot FHD-n is. A 7950-et kár ide keverni, azoknál nagy a szórás az alacsony TDP meg igénytelen (olcsó?) típusok révén, én a rendes 7970-ekről beszéltem.
(#17462) Abu85: Valahol meg tudom érteni a fejlesztőket...
-
Malibutomi
nagyúr
Szoval jobban erezned magad egy 670-el ami semmivel nem jobb, csak nem igertek semmit a jovore nezve.
Szoval bedolsz a marketingnek, errol nem az AMD tehet.
Vegyel NV kartyat, nem nyujt tobbet semmivel de nem is igernek semmit a jovore es azt be is tartjak.
Ja bocs neha igernek...pl a magikus async drivert a maxwellhez. Ugy egy eve. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Elég sok új játékban van lényeges előnye. Minden DX12-esben, vagy azokban, amik Mantle API-t használnak.
Bár azt hozzá kell tenni, hogy az előny nagy része annak köszönhető, hogy az NV már nem optimalizál a Keplerre regiszterallokációs rutinokat, illetve nem cserélik ki a shadereket Keplerhez való shaderekre, így elvesztik a magok 1/3-át. Ez például a Witcher 3-ban eléggé fáj. Sajnos ma egyedül az UE4 és a Frostbite használ Keplerre is optimalizált shadereket. A többiek szarnak rá. -
Malibutomi
nagyúr
Csak egyet nem ertek soha az ilyen hozzaszolasokban.
A 7970 miota megjelent tokeletes ellenfele a 680/770-nek, de van benne tobb fejlesztes ami jovobemutato, ami ha nem jon be akkor is megelkta a helyet az NV kartyakkal szemben egesz ido alatt. Akkor most mi a bajod? Az a baj az AMD kartyakkal hogy a jelenben is jo a teljesitmenyuk de tettek belejuk olyan dolgokat amik meg nincsenek kihasznalva? Ez milyen nyakatekert gondolkodas?
Nem tok mindegy mit igernek a jovore ha a teljesitmenyuk a jelenben is teljesen okes?(#17451) nubreed
Erre csak azt tudom mondani, ha az AMD csinalt volna egy olyan paper launchot mint az NV most, hogy csak egy honap mulva kaphatoak a kartyak, akkor is keves darab, akkor mindennek el lenne mondva a ceg...lasd tavaly a Fury megjelenest.
Ugyhogy szerintem biztosra mennek, es nem kapkodnak hanem akkor hozzak a cuccot mikor tenyleg kesz.
Egyebkent az NV ugye egy chipet hozott, az AMD kettot indit egybol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged