- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nálam is igen csendes a gép, nulla közeli az alapzaj, mostmár a tápom is passzív, bár a procira visszatettem egy letakarékolt ventit. 700rpm-en megy a házban két 18-as venti (18dBA), meg egy 12-es, jól letakarékolva. Jó a fülem, háklis vagyok a zajokra. Mondjuk nekem hangszigetelő habos az oldallap (Silverstone FT01 ház amúgy és gyári ventik benne), lehet az picit segít, nem teli lyuk, mint a HAF. A procihűtő is gumibakokon lóg, egy AC F12-es. [link]
Konkrétan azért nincs HDD a gépben, mert a hangszigetelő hab mellett is zavart a forgási zaja. Pedig halk WD típus volt, gumibakos rögzítássel. A leghangosabb része a gépnek a külső házba tett 2TB-os WD green winyó, de szerencsére ott ki tudom kapcsolni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom, rengeteg dolgon múlik. Driver, beállítás, táp, alapalap. Bármi nem klappol a képbe, már cincoghat. Szóval azért általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy AMD cincog, NV pedig nem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RugKing 4 Pro
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)