Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nálam is igen csendes a gép, nulla közeli az alapzaj, mostmár a tápom is passzív, bár a procira visszatettem egy letakarékolt ventit. 700rpm-en megy a házban két 18-as venti (18dBA), meg egy 12-es, jól letakarékolva. Jó a fülem, háklis vagyok a zajokra. Mondjuk nekem hangszigetelő habos az oldallap (Silverstone FT01 ház amúgy és gyári ventik benne), lehet az picit segít, nem teli lyuk, mint a HAF. A procihűtő is gumibakokon lóg, egy AC F12-es. [link]
Konkrétan azért nincs HDD a gépben, mert a hangszigetelő hab mellett is zavart a forgási zaja. Pedig halk WD típus volt, gumibakos rögzítássel. A leghangosabb része a gépnek a külső házba tett 2TB-os WD green winyó, de szerencsére ott ki tudom kapcsolni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom, rengeteg dolgon múlik. Driver, beállítás, táp, alapalap. Bármi nem klappol a képbe, már cincoghat. Szóval azért általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy AMD cincog, NV pedig nem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Palit GTX 1660 Ti StormX
- ASUS ROG Strix RTX 3080 10G OC Gaming White (fehér)
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)