- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Na, végre, eljutottunk a probléma gyökeréhez. Igen, itt a bibi! Az OEM-ek. Oda ez a DVFS maga a megváltás, mert az OEM-et a szabvány, megbízhatóság, tervezhetőség, érdekli, ehhez képest így tényleg maximalizálva van a kari teljesítménye.
Ugyanakkor az a réteg, aki a dobozos terméket veszi a boltban, és nem raklapos áron a gyártótól, oda ez a DVFS értelmetlen és elfogadhatatlan. Oda ugyanis a jó megoldás az lenne amit írtam, 350W TDP, amibe kényelmesen befér, mondjuk 8 fázisú VRM, hogy bírja a TDP-t meg egy rendesen méretezett hűtő. Halkan megjegyzem, én marhára nem lennék elégedett, ha bárkitől vennék előre összerakott konfigot, és egy olyan hangzavart keltő VGA dolgozna, mint egy refi 290 vagy 290X.... Szval erre tényleg van kereslet?
Vagy ez nem a home usereknek lett kitalálva?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanakkor az a réteg, aki a dobozos terméket veszi a boltban, és nem raklapos áron a gyártótól, oda ez a DVFS értelmetlen és elfogadhatatlan. Oda ugyanis a jó megoldás az lenne amit írtam, 350W TDP, amibe kényelmesen befér, mondjuk 8 fázisú VRM, hogy bírja a TDP-t meg egy rendesen méretezett hűtő. Halkan megjegyzem, én marhára nem lennék elégedett, ha bárkitől vennék előre összerakott konfigot, és egy olyan hangzavart keltő VGA dolgozna, mint egy refi 290 vagy 290X.... Szval erre tényleg van kereslet?
Vagy ez nem a home usereknek lett kitalálva?