Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Na, végre, eljutottunk a probléma gyökeréhez. Igen, itt a bibi! Az OEM-ek. Oda ez a DVFS maga a megváltás, mert az OEM-et a szabvány, megbízhatóság, tervezhetőség, érdekli, ehhez képest így tényleg maximalizálva van a kari teljesítménye.
Ugyanakkor az a réteg, aki a dobozos terméket veszi a boltban, és nem raklapos áron a gyártótól, oda ez a DVFS értelmetlen és elfogadhatatlan. Oda ugyanis a jó megoldás az lenne amit írtam, 350W TDP, amibe kényelmesen befér, mondjuk 8 fázisú VRM, hogy bírja a TDP-t meg egy rendesen méretezett hűtő. Halkan megjegyzem, én marhára nem lennék elégedett, ha bárkitől vennék előre összerakott konfigot, és egy olyan hangzavart keltő VGA dolgozna, mint egy refi 290 vagy 290X.... Szval erre tényleg van kereslet?
Vagy ez nem a home usereknek lett kitalálva?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Horgász topik
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanakkor az a réteg, aki a dobozos terméket veszi a boltban, és nem raklapos áron a gyártótól, oda ez a DVFS értelmetlen és elfogadhatatlan. Oda ugyanis a jó megoldás az lenne amit írtam, 350W TDP, amibe kényelmesen befér, mondjuk 8 fázisú VRM, hogy bírja a TDP-t meg egy rendesen méretezett hűtő. Halkan megjegyzem, én marhára nem lennék elégedett, ha bárkitől vennék előre összerakott konfigot, és egy olyan hangzavart keltő VGA dolgozna, mint egy refi 290 vagy 290X.... Szval erre tényleg van kereslet?
Vagy ez nem a home usereknek lett kitalálva?