Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yllgrim
üzenetére
Akkor menjenek. Előbb-utóbb vége a dedikált GPU-k piacának. Ez sajnos megmásíthatatlan. Ezért koncentrálódik a mostani rendszer az áremelésre és a fejlesztések lassítására, mert addig is keresnek rajta, amíg még van min.
(#8303) Whysperer: Én nem akarok 4K-t meg 60-70 fps-t.
Nekem azért van PC-m, mert ez a munkám, de játszani mostanában főleg PS3-on játszok. Az a baj, hogy ha egyszer rálesel egy exkluzív játékra, akkor egyszerűen mindet akarod, mert annyira brutálisak ahhoz képest, ami ma a PC-ken van. Például a Dragon's Dogma: Dark Arisen. Valami ilyesmi adrenalinlöketet várnék a PC-s játékoktól is, több tonnás szörnyekkel és taktikus csapatharccal. Fáj, hogy ezt csak egy konzoltól kapom meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem azért van PC-m, mert ez a munkám, de játszani mostanában főleg PS3-on játszok. Az a baj, hogy ha egyszer rálesel egy exkluzív játékra, akkor egyszerűen mindet akarod, mert annyira brutálisak ahhoz képest, ami ma a PC-ken van. Például a Dragon's Dogma: Dark Arisen. Valami ilyesmi adrenalinlöketet várnék a PC-s játékoktól is, több tonnás szörnyekkel és taktikus csapatharccal. Fáj, hogy ezt csak egy konzoltól kapom meg.