- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Így is nagyon nyöszörögve értétek csak utol. Ha már be van szerelve egy gyengén szellőző gépházba a 290x-ed akkor jön az antiboost effekt amitől aztán várhatod a Titan szintet."
A refi hűtőnek mindegy, mennyire szellőzik a gépház. Ha minimális friss levegőt kap, és nincs alatta egy másik VGA, ami sokszáz wattal fűti, akkor semmivel se rosszabb rosszul szellőző házban. A nyári meleg viszont tényleg ronthat a helyzeten, de az NV fronton is.
Ettől függetlenül nekem se kéne a 290(x) a refi hűtéssel, nekem nem jön be az a hangerő, és a 95 fokos működés, de éppen erre találták ki, hogy rossz körülmények közt is hozza, amit kell."Szerinted a custom hűtés megment majd? Ugyan már... Az is szépen lassan felmelegíti majd a gépházat aztán szépen meg jön a hangja."
Egy rendes tuninghűtés röhögve meghűt ennyit. Aki pedig ilyen karit vesz, vélhetőleg nem egy szellőzés nélküli 5000 forintos házba rakja. Aki mégis, az pedig megérdemli.

Én is így voltam a speckó hűtős 7970-eimmel. Csak fogtam, beraktam a gyári hűtésű Silverstone TF01 házikómba, kis alulfeszelés, Ghz edition-é varázsolás, és már mehetett a játék néma csendben....

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- E-roller topik
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5080 PHOENIX 16GB - Alza garancia 2028.11.08 - BESZÁMÍTOK!
- PALIT RTX 5070 White OC 12GB - 36 hónap garancia
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 AORUS ELITE OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DJI mini 3 drón display unit
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest