Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem lesz kupakja.
(#6153) gbors: Ezt mondom egy ideje. Ezzel csak a saját felhasználóikat szívatják, mert az AMD-seknek csak annyit kell tenni, hogy x16-ra állítják a maximum faktort és jobban megy a HairWorks, mint GeForce-on valaha is fog. Ezért nettó hülyeség, amit csinálnak, hiszen a GeForce tulajdonosoknak az egyetlen lehetőség inaktiválni az effektet. Nekem a HairWorks aktiválása 45-ről 30 fps-re csökkenti a sebességet, de ha beállítom a 16x korlátot, akkor csak -2-4 fps-be kerül, és ugyanazt kapom. Nem velem szúrtak ki, hanem a saját felhasználóikkal. Én boldogan bekapcsolom és élvezem, mindenféle komoly teljesítményveszteség nélkül.
Bár én az Intel terveit nem tudom, de emlékszel az Ionra? Az Intel tudja, hogy nem számít ha valami jobb, ha nem tudod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő