- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem lesz kupakja.
(#6153) gbors: Ezt mondom egy ideje. Ezzel csak a saját felhasználóikat szívatják, mert az AMD-seknek csak annyit kell tenni, hogy x16-ra állítják a maximum faktort és jobban megy a HairWorks, mint GeForce-on valaha is fog. Ezért nettó hülyeség, amit csinálnak, hiszen a GeForce tulajdonosoknak az egyetlen lehetőség inaktiválni az effektet. Nekem a HairWorks aktiválása 45-ről 30 fps-re csökkenti a sebességet, de ha beállítom a 16x korlátot, akkor csak -2-4 fps-be kerül, és ugyanazt kapom. Nem velem szúrtak ki, hanem a saját felhasználóikkal. Én boldogan bekapcsolom és élvezem, mindenféle komoly teljesítményveszteség nélkül.
Bár én az Intel terveit nem tudom, de emlékszel az Ionra? Az Intel tudja, hogy nem számít ha valami jobb, ha nem tudod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Robotporszívók
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest