Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
én azért kíváncsi lennék arra az elméleti alapra, mert a "játékosok kérték" az ilyen hangzatos buborék, különösen amiatt, amit lejjebb írtam - a runt frame-ek nem csökkentik, hanem növelik az input lagot.
Egyébként a smoothingot úgy számold, hogy minden képkockát késleltetve kezd számolni, pont azért, hogy igazodjanak egymáshoz.
Ezt nem értem. Mi értelme van annak, hogy késleltetve kezdi számolni? Józan ész alapján, ha az időt kontrollálod, akkor a késleltetést a front-back fliphez praktikus tenni. És itt sem tűnik értelmesnek minden kockát késleltetni, elég az egyik kártyánál. Ne c'est pas?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest