Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PuMbA

titán

válasz huskydog17 #51610 üzenetére

"Egyrészt onnan veszem, hogy az általam linkelt tesztekben is le van írva, hogy a 4.1 élesebb képet ad, de a temporális stabilitás kárára mehet."

Ezt értem, de ez nem élesítés, hanem az algoritmus jobb és ezért részletesebb képet ad :) Ez nem egy egyszerű "csúszka", hogy fogsz egy FSR 4-es képet rátolod az élesítést és megkapod ugyanazt a képet, mint az FSR4.1-é. Lásd Abu85 hozzászólása.

"Te beszélsz itt realista látásmódról, miközben minden tesztet ignorálsz, semmibe veszel, ami nem a te szájízed szerint készült vagy az általad elvárt eredményt mondja ki. OK. Sajnos saját magadnak mondasz ellent, ugyanis ez nem realista, hanem elvakult látásmód."

Ha jól tudom nem azt írtam, hogy nem veszem semmibe, hanem megnézek 5-6 tesztet és mindegyikben valamivel mást mondanak, hiszen ez egy szubjektív téma is, azaz más tesztekből más-más igazság derül ki :) Én az ellen szólaltam fel, hogy itt egy darab tesztet objektív kinyilatkoztatásnak / ténynek vesznek, minden más teszt meg "rossz".

" Tim is elmondta a videójában ahogy CB is leírta a cikkében, de még sokan mások is látják, hogy support fronton az FSR 4.x továbbra is versenyképtelen."

Mit értesz support alatt?

"Számodra csak és kizárólag a DF létezik, mint egyetemes igazság és minden más számodra már hazugság."

Nem, én azért hoztam fel a DF-et, mert ti mindig úgy hivatkoztok rá, hogy amit mondanak az egy objektív igazság és hogy ha ők is ezt mondják, akkor csak elhiszitek amiről én is beszélek :)

"Ez azért is érdekes, mert korábban te is rendszeresen linkelted a HWU videóit, de most hirtelen ők is hazug politikai oldalak lettek, csak mert kimondják az igazságot, ami neked nem tetszik."

Én nem mondtam, hogy a HWU hazug, csak azt, hogy szubjektívek, amit a videóban ők is elmondanak. Csakhogy ebbe a topikban hibásan objektívként van emlegetve a HWU teszt.

Új hozzászólás Aktív témák