Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz PuMbA #51469 üzenetére

":F Ezt honnan vetted? Senki se mondott vagy írt le ilyet. Élesítéssel ráadásul az állóképeknek is élesebbnek kell lenniük, de nem azok."

Számomra megint teljesen érthetetlen amit írsz. Egyrészt onnan veszem, hogy az általam linkelt tesztekben is le van írva, hogy a 4.1 élesebb képet ad, de a temporális stabilitás kárára mehet. Pontosan ez látható a DLSS 4.5-el, jobb lett az élesség, több a részlet, de itt-ott rosszabb a temporális stabilitás. megint csak tesztekből. Linkeltem nem is egyet. Azokon felül van még több másik is. Sajnos továbbra is ignorálsz mindent ami nem a te narratívádnak felel meg.
    A másik dolog pedig, hogy állóképeknek továbbra sincs semmi értelme, mert a felskálázók közti különbségek csak mozgás közben jönnek elő, mindig is így volt a temporális felskálázókkal, állóképek nem relevánsok, soha nem is voltak azok. Nézd meg mozgás közben.

"Nem, csak én realista vagyok"

vs.

"Én semmiféle független tesztet nem látok."

Te beszélsz itt realista látásmódról, miközben minden tesztet ignorálsz, semmibe veszel, ami nem a te szájízed szerint készült vagy az általad elvárt eredményt mondja ki. OK. Sajnos saját magadnak mondasz ellent, ugyanis ez nem realista, hanem elvakult látásmód.

"nem akadok fent minimális különbségeken"

Pontosan erről beszéltem/beszélek. Az FSR 4.x hiányosságait egyszerűen semmibe vagy jelentéktelennek tartod, miközben nagyon súlyos lemaradása van a konkurenciához képest. Itt nem képminőségre kell csak gondolni, Tim is elmondta a videójában ahogy CB is leírta a cikkében, de még sokan mások is látják, hogy support fronton az FSR 4.x továbbra is versenyképtelen. Ezeket a gondokat te egyszerűen ignorálod. Érdekes módon amíg még RDNA2 felhasználó voltál, még fontosak voltak neked ezek a dolgok, de mióta RDNA4-et használsz, már lényegtelenné váltak számodra. Nagyon érdekes.

#51470: Hihetetlen, hogy már az objektív, független tesztek létjogosultságát is megkérdőjelezed. Döbbenetes.

"De az igazság náluk is kicsúszik végül. Ezért örültem, amikor a DigitalFoundry kimondta, hogy szerintük tök mindegy, hogy DLSS 4.5 vagy FSR 4, nincs világmegváltó különbség."

Számodra csak és kizárólag a DF létezik, mint egyetemes igazság és minden más számodra már hazugság. Ebben még az az ironikus, hogy a DF is kimondta nem egyszer, hogy a DLSS jobb. Soha senki nem is mondta, hogy világmegváltó lenne a különbség képminőségben, de annak sincs értelme, hogy a létező különbségeket letagadjuk és úgy teszünk, mintha nem is létezne.

"Nem sokkal másabb ez, mint a politikai oldalgyártás"
    Ilyen mértékű lealacsonyító hasonlatot még tőled sem vártam, reméltem, hogy nem süllyedsz le hahakocka szintjére, de itt valamiért fullba nyomod a kretént. Ez azért is érdekes, mert korábban te is rendszeresen linkelted a HWU videóit, de most hirtelen ők is hazug politikai oldalak lettek, csak mert kimondják az igazságot, ami neked nem tetszik. Szerintem menj levegőzni egyet, mert már akkora elképesztően nagy baromságokat hordasz össze, amit hahakocka is megirigyelhetne (sajnos). Kíváncsi leszek ezek után hányszor fogsz linkelni HWU videókat.

"Sajnos erre mennek a cikkek és én ebből ki akarok maradni, had élvezhessük a felskálázókat mindannyian, mert kiválóak."

Nem. A cikkek arra mennek, hogy megmutassák az olvasóknak és játékosoknak a létező különbségeket, illetve összevessék a különböző technológiákat egymással, hogy melyiknek milyen előnye és hátránya van. Ennek semmi köze a politikához. Tehát te a független, objektív cikkekből ki akarsz maradni, viszont akkor DF-t sem szabadna nézned/olvasnod, szóval megint saját magadnak mondasz ellent. Értjük, hogy neked tetszik az FSR 4, ez tök jó, élvezd! Az, hogy a te szemedben kiváló, nem azt jelenti ,hogy hibátlan vagy hogy tökéletes ahogy korábban fogalmaztál. Vannak vele gondok, sőt a DLSS 4.5 sem tökéletes, messze nem, mindegyiken van mit javítani.
    Felőlem tagadhatod a valóságot, a te döntésed, viszont több tíz éves tapasztalttal rendelkező szakmai újságírókat hazug politikai oldanak degradálni meglehetősen ostoba, óvodás magatartás, ennél azért sokkal értelmesebbnek tartottalak.
    Részemről a témát zártam.

Új hozzászólás Aktív témák