- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
Az a baj az amd-vel,hogy túl sok fele hadakozik.Ő ehhez pici.Mit ér sok majd ez lesz és majd most aztán meglátjátok dumával?Nem akarok bántani senkit és nem tartozom semmilyen tábor elvakult hívői közé sem.
Itt volt egy szavazás a kinek milyen videokártyája van.Tök röhej volt az egész.Gyerekek a homokozóban kb.
Nekem volt csak a közelmúltat nézve r9 290x a gépemben és volt gtx 980 is.Aki azt mondja,hogy az r9 380x a 290x frissített verziója és elveri a 980-at az vagy nagyon nagy titkot tud vagy tök hülye és soha nem volt szerencséje a fent említett kártyákhoz.Más az amit szeretnénk és más a valóság.Le írom még egyszer nem vagyok semmilyen tábor szószólója.Én aztán tényleg örülnék neki ha valaki végre oldalba vágná az nv-t és az intelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest