- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jani04 #20507 üzenetére
az, hogy nalad nincs problema attol meg a masiknal boven lehet. ez tipikusan az a helyzet ahol veszelyes altalanositani, sok minden oka lehet.
ahogy en lattam kb egyforman stabil volt mindket gyarto megoldasa, viszont en altalaban en a lusta drivercserelok kozott vagyok (ertsd ha nem jatszok valamivel ami 0day es nem jott valami fontosabb javitas akkor adott esetben harom honapos driverem lesz).
-
törölt tag
válasz
jani04 #20507 üzenetére
Friss Win 10, minden up-to-date, win-es driver is es a gyari hotfix-es is csinalja. mar nem 20p-enkent csak orankent.
Az se lehet h utalom, mert aranyba oltoztetem, dragakovekkel diszitem, tejben-vajban furosztom, meg szeretem is megis hisztizik neha mint egy ovis. Ugy latszik ez az osszecsiszolodas idoszaka. Nincs drama, csak ne jojjunk a driverek csak egy oldalon sz@rok dumaval, minden NV driver thread tele van a redditen a driverek hibaival, nem egyedi eset+3-as szemcsit hordok 3X eve, az sem lehet a gond, driver gond volt mindket oldalon, most meg friss az elmeny, valoszinuleg azert ilyen feltuno a gyakorisag. Varom a kovetkezot, kivancsi vagyok.
El nem adom ket ok miatt, egyreszt a G-Sync-es monitorral parban elegge mas dimenzioba helyezik a latvanyvilagot es az "immersion"-t, masreszt nincs nagyon mas alternativa a piacon, a 3-ik ok a munka, kenyszer-hazassag
A kartya amugy eros es jo, szoftveres oldalon hamar megbicsaklik a driver. Ennyi.
-
HSM
félisten
A 7850-et nem ismerem. 7950-em volt sokáig, azzal semmi mikrolagg nem volt sehol, a 7970-eimmel sem, a 280X-eken sem, és a 290-en sem.
Én is állati érzékeny vagyok a mikrolaggokra, a legkisebbtől is falra mászom, és mégis remekül elvagyok AMD-vel. Annak idején is ez volt, hogy NV-n kevesebb a mikrolagg, vettem NV-t, és egyik játékban az volt a jobb, másikban az AMD (4890 1GB vs GTX 260 216SP 896MB).
Szerk.: Van egy sejtésem, mi lehetet a gond.... A PowerTune limitet felhúztátok a 7850 kártyán? Mert ha nem, akkor simán dobálhatta az órajeleket. A 7850-ekre szerettek spórolásból nagyon alacsony DP limitet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest