- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
-
jani04
aktív tag
válasz
#45997568 #20509 üzenetére
Nem kétlem,hogy gond van nálad de minden driverrel ez azért fura számomra.
Nekem Msi gamingem van.Elsőre manuálisan piszkáltam a kártyát tuning szempontból de sehogy nem akart kijönni a lépés.
meguntam,felraktam a Oc biost azóta azzal megy.Igaz kevesebbet megy mint amennyit manuálisan kitudtam facsarni a kártyából de ez legalább stabil.
A"kézi tuningom"minden létező tesztprogival stabil volt csak sajnos nem azokkal játszom.
Játékokban rendre előjöttek a különböző hibák.Én is driver hibára gyanakodtam.
Nálam valahogy nem megy a vga tuning.Türelmetlen vagyok hozzá.Ráadásul a procim tuningján is finomítanom kellet ehhez a kártyához.Gtx 970,980 stb után ezzel a kártyával elhasalt a procim. -
jani04
aktív tag
válasz
#45997568 #20502 üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nem kerek.Az én kártyám igaz csak 1070-es de egy r9 380x után került a gépbe egy DDU takarítást követően és semmilyen problémát nem tapasztaltam.A 380x-el sem volt gondom driver oldalon.
Lehet más szemcsit hordok azért van.
Szerintem ad el gyorsan és vegyél egy Amd kártyát..... -
jani04
aktív tag
Azért van itt pár ember aki megérett egy komolyabb beavatkozásra agyi szempontból.480 1070 szinten....ez már az amd-nek árt..
-
jani04
aktív tag
Itt mi lesz még......
-
jani04
aktív tag
Az Intel kitaposná a lelket mindkét"riválisból"ha nem lenne számára hátrányos.Szerintem ennyi ez az nvidia vs amd dolog.
Két kofa marakodik a harmadik fél által számukra meghagyott részen.Sajnos.......
A többi csupán szimpátia kérdése. -
jani04
aktív tag
Az a baj az amd-vel,hogy túl sok fele hadakozik.Ő ehhez pici.Mit ér sok majd ez lesz és majd most aztán meglátjátok dumával?Nem akarok bántani senkit és nem tartozom semmilyen tábor elvakult hívői közé sem.
Itt volt egy szavazás a kinek milyen videokártyája van.Tök röhej volt az egész.Gyerekek a homokozóban kb.
Nekem volt csak a közelmúltat nézve r9 290x a gépemben és volt gtx 980 is.Aki azt mondja,hogy az r9 380x a 290x frissített verziója és elveri a 980-at az vagy nagyon nagy titkot tud vagy tök hülye és soha nem volt szerencséje a fent említett kártyákhoz.Más az amit szeretnénk és más a valóság.Le írom még egyszer nem vagyok semmilyen tábor szószólója.Én aztán tényleg örülnék neki ha valaki végre oldalba vágná az nv-t és az intelt. -
jani04
aktív tag
Szia.Nekem asus 7850 volt.Életemben annyit nem szívtam kártyával mint azzal.Mikrolagtól kezdve a driver hibákon át volt minden.Engem leginkább a mikrolag idegelt.Az öcsém nem veszi észre a laggot.Azt mondják nem mindenki érzékeny rá.Átadtam az öcsémnek a kártyát és vásároltam egyasus gtx 660 ti-t.Azóta ilyen gondom nem volt.Szóval annak ellenére,hogy vonzó árcédulája van nekem egy esetben lesz még egyszer amd kártya a gépemben.Ha az nvidia bedől.Akinek megfelel az amd vegyen azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest