- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Igen, tudom és ezt én is leírtam az előző kommentben:
"Nagyon fontos, hogy nem itt sorrend felállítása volt a kérdés/feladat, hanem egyszerűen a legjobbra kellett szavazni és mivel ez egy vakteszt volt, értelemszerűen az olvasók nem tudhatták, hogy melyik melyik, egyszerűen csak le lehetett adni a voksot arra, amelyik a legjobban tetszett."Szóval nem tudom miért hívod fel erre a figyelmet, amikor ezt már én is megtettem. Itt egyszerűen arról van szó, hogy a CB olvasóinál a három képminőség közül messze a DLSS 4.5 a legnépszerűbb, a legtöbb felhasználónak az tetszik a legjobban, míg az FSR 4-re szavaztak a legritkábban azok közül, akik különbséget véltek felfedezni a három mozgóképen.
"Tehát szó sincs arról, hogy a natív TAA jobb lenne az FSR4-nél"
Se én, se a CB nem állítottuk, hogy a TAA jobb lenne, mint az FSR 4, nem értem ezt honnan szeded, továbbá az is érthetetlen számomra, hogy miért feltételezed rólam egyáltalán, hogy nem olvastam el végig.
Amúgy nekem nem kell angolra lefordítanod, mert értek németül, ráadásul a németem sokkal jobb, mint az angolom, így ezt a lépést az én esetemben nyugodtan megspórolhatod, ha valamit idézni szeretnél nekem a CB-től, akkor inkább az eredeti német szöveget, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32MR50C-B Monitor
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest