Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aljasvip
üzenetére
Tehát mindezt leírod azért mert szerintem jó dolog is kisülhetett volna abból, ha Nvidia megveszi az ARM-.ot. Mielött félre értenél, én az ARM-ért jobban aggódok a tegnapi hír miatt, főleg ez érdekel, mivel szerintem egy ARM architektúra mobilszegmensből való kilépését és X86 -tal való igazi konkuernsé válását Az Nvidia tudta volna főleg elérni az Apple ökoszisztémán kívül.Így az egész megmarad szerintem annak ami volt.
Amúgy meg te is kilképhetnél az alternatív valóságból és az Nvidia haterség csöcsén lógva talán néha észrevehetnéd azt is mennyi mindenben lohol utánuk sok cég hardveres és szoftveres fejlesztések terén. Gondolom ezt is lopták valahonnan a zöld gyíkemberek segítségével, miözben számoljáka mocskos pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 5060 8GB Gaming OC Garanciával!Bruttó ár!
- MSI RTX 3070 Suprim 8GB Garanciával!
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8GB GDDR6 256bit Videokártya,frissen pasztázva
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs