- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Épp próbálgatom a különböző keresőket, és a Perplexity nevezetű engine-ben miután rákerestem a Ryzen 9600x-re a jobb oldalon a videó ajánlásoknál annak az idióta HUB-nak az idióta thumbnailje jött be amin az áll, hogy DISASTER lefelé tartó hüvelykujjal.
Ha esetleg vki csak ezen találatok alapján akarna vásárolni akkor azt gondolná, hogy ez a proci egy sz@r. Amikor ezt megláttam eléggé meghökkentem.
Ezért ki nem állhatom ezeket a clickbait yt hardware-csatornákat.
Szerk: Intel arrow lake-re keresve egy "not a failure" feliratú yt videó thumbnailje jön be...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest